|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
1.10.2007 17:34:43   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  bravo lunči! ti se kr naspi, pol pa poročaj detajle user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
1.10.2007 17:40:28   
Lupita
Čestitke lunca, pridem počekirat kako je bilo - drugače pa vsem objemčkov in poljubčkov... user posted image user posted image user posted image

Tole sem pa jes zdele... --> user posted image

čau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
1.10.2007 20:56:27   
ledenka
lunci, te je sluzba tko zdelala, da nas niti pogledat ne prides? user posted image

men pa je dooooolgcaaaas user posted image  pa bluzim po forumih... in iscem recept za zanositev user posted image  sva se z mojim vcer spet skregala na to temouser posted image  zakaj se nic ni. mu ne morem dopovedat...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
1.10.2007 21:52:11   
LuNa73
Ajsika user posted image !

Nisem spala, ker drgač bi ga ponoč biksala... pa kak ne bo fajn v službi če pa mam takega oboževalca..... jaooooooo, ko se postavi pred mene pa me gleda s tistimi izbulenimi okami... mopseka mislim... pol pa je tak nor, da je kr za mano hodu celi dan..še na hajzl.. pa je butec skaku po men da še lulat nisem mogla... jaooooooo...pol sem ga pa ven nagnala, pa se je vsedu pred mano pa me nedolžno gledu... jaooooooooo, kot da bi se norca delu z manouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
1.10.2007 22:01:01   
ledenka
lunci, sam da nisi ti med kake epruvete padla user posted image  smo se ze prav zasekirale user posted image  iii, mopseki so pa tkooooo kjuuuuut, men so noro vsec user posted image  s tisto zmeckano kozo pa to user posted image  en moj znanc ga je mel, mu je dal nadimak Joda - iz Star Wars user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
1.10.2007 22:07:40   
LuNa73
Čuj ser jst menim s pesom, pa mu pravim: Kaj je lepotec ,ali, bi se rad igral? Pa me njegov lastnik gleda pa reče: No dej ne pretiravi, ker lep pa res ni... je pa mops user posted image ... no men ti pesi res niso lepi...so pa tak simpatični....user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
1.10.2007 22:09:24   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

lunci, sam da nisi ti med kake epruvete padla user posted image  smo se ze prav zasekirale user posted image  iii, mopseki so pa tkooooo kjuuuuut, men so noro vsec user posted image  s tisto zmeckano kozo pa to user posted image  en moj znanc ga je mel, mu je dal nadimak Joda - iz Star Wars user posted image

Kdo pa vse?user posted image  user posted image  Za tebe vem... ampak zdej sem pomisla, da si ti mogoč nosečka z dvema pupama... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
1.10.2007 22:11:18   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  no, sej jaz se tud z mojim mackonom menim user posted image  to je cist normalno user posted image  

sej itak ves, v cem so si pesi pa dedi glih... oboji te gledajo, ko da te razumejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
1.10.2007 22:13:22   
ledenka
iiii, sem lih pogledala, kolk mam objav - matr sem cfeka ratala, odkar sem tule gor user posted image  se mal, pa bo 500 user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
1.10.2007 22:20:09   
LuNa73
bravo čveka user posted image user posted image user posted image user posted image ... sej bom nehala jst čvekat, da me boš ulovila... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
1.10.2007 22:31:26   
ledenka
draga lunci, ti si neulovljiva user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
1.10.2007 22:40:38   
LuNa73
veš kaj... zdej zadne čase sva kr izenčene... jst grem na kake počitnice, ti pa veselo čvekaš... sej se hiter nabere user posted image !
Jst sam upam, da me zarad tegale zadnjega ZS-ja ne boš vrgla na ignor user posted image !

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
1.10.2007 22:45:28   
ledenka
nic ne bom rekla user posted image  tih pa tud ne bom user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
1.10.2007 22:51:01   
LuNa73
ne vem zakaj se mi je zdel, da bom dobla takle odghovor...user posted image  čuj kje pa je tvoj dragi?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
2.10.2007 19:46:26   
LuNa73
žive duše ni kle gor
user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
2.10.2007 22:13:34   
Lupita
Evo mene - ku kuc!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
2.10.2007 22:14:34   
Lupita
Kakšne so novičke v tej lepi rjavi preoblekci od RR...

Čestitke novim nosečkam....

ups, napačna tema, no, pa saj vseeno...

Kje ste ringarajčice....

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
2.10.2007 22:53:49   
murkica
Zdravo.

Ker nimam časa, vas samo pozdravim in letim naprej. Upam, da bo jutri kaj več časa, da malo preberem kaj ste napisale in da malo poklepetam z vami.

Bodite pridne in čim več + vam želim.

LP

MUrkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
3.10.2007 13:48:50   
spelka12
A danes še nobena ni vrgla učke sem goruser posted image . Sem vedla da se bo to naredilo, ko so nas prestavili.
Luna 3 dan službe - a si se že kaj bolj naspala? Mojemu je noro v Ljubljani. V pisarni je z 8 tipi ( sam me je pa ful vesel, ko pride domovuser posted image ) vsi so stari okol 50 letuser posted image .
Ajsika pa ne se kregat - raj delejta bebice, bosta bolj izkoristila skupen čas. Moj lubi je že 4 dan zveze mogu poslušat, kako sem bolj lena za user posted image , da bo mogu fejst pomagat pa...pa se je sprijaznu in zdej po skoraj 4 letih rezultat?
Včerej sva začela z IVFuser posted image . No zdej se pa res počutim kot borka (no bolj kot narkomankauser posted image ) ampak ni važn. Glavno je, da ne obupamo, pa da se mamo radi a ne?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
3.10.2007 17:41:48   
LuNa73
Hej špelčica!

Evo, ob šestih od doma ob petih domov! Med šihtom pa ne morem bit na netu, ker skoz delam!user posted image  
Zdej pa morem še nekej za službico nardit, pa pridem bolj pol gor!user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
3.10.2007 17:52:23   
spelka12
ja luna, da nista vidva z mojmu skupi na šihtuuser posted image  on ima tud odhod ob 6 in prihod ob 5. Hmmm sumljivouser posted image .
Še 10 minut pa se meni konča služba. Pol pa v trenerko pa na en kratek sprehod (nisem ravno športni tip)user posted image .
Ko pridem nazaj bom pa lubija dala spat, zasedla leptopek pa akcija. Bomo klepetale a ne? 

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
3.10.2007 18:02:34   
LuNa73
špelkica, ja sva sumljiva... tehle 160 km ki je med nama (mano in tvojim), te nima kaj za skrbet user posted image !
JA bomo čvekale, če ne bom jst prej v komo padlauser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
3.10.2007 21:45:04   
spelka12
user posted image a si že padla v komo al si še prisebna? Moj že pančka ob fuzbalu,jest pa nisem nič boljša. Še malo pa grem v deželo hrčkov.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
3.10.2007 22:10:46   
pikapoka2
no, zgleda da sta zdaj pa obe padli v komo user posted image

Na to "jesensko" barvo RR-ja sem se že nekak navadla,
ne morem se pa že enkrat navadit, da se tukaj tako malo dogaja...
user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
3.10.2007 22:34:59   
ledenka
sem prisla malce pokukat sem user posted image  zadnje cajte se za spanje nimam casa, tolk letamo okoli user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 neobičajnih metod za hitrejšo zanositev
Sta preverila, ali je vajina postelja postavljena na energetsko "dobrem" prostoru? In, ali sta ob padajoči luni že vrg...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?