|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
27.9.2007 23:03:04   
LuNa73
ajsika, in kaj še čakaš?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
28.9.2007 10:16:42   
spelka12
lunca, ajsika kje sta se pa skrivale? Jest mam pa monologe. No zdej vsaj vem kakšne slikce vaju spravijo na plano.user posted image
Pa dobro jutro vsem. A je danes mogoče katera od vas za kavo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
28.9.2007 10:26:02   
murkica
Dobro jutro.

No se vidi, da mi ni treba v službo, ker potem vedno vstanem šele ob poznih urah. No saj bi verjetno spala še dalj časa, če nebi imela zunaj kužiko, pa tako dež pada, da se mi je čist zasmilila in sem jo šla iskat, da ne bo čisto mokra. Ja imamo ful razvajenega kužka, ki nikoli ne spi zunaj in tudi če dež pada pol ona kar joka in jo grem vedno iskat.

Pa da ne bo pomote ima narejeno ogromno kočo, z izolacijo, da je nebi zeblo ampak smo jo pač tako razvadili, da je čisto užaljena, če se nekdo ne posveča njej.

No sedaj pa moram it posnet risanke, da jih bom nesla tamali sestri, da bo imela kaj za počet na ta deževni dan potem ko pride iz šole. Upam, da bo jutri kaj lepše vreme, da se bomo lahko odpravili na kakšen izlet, da ne bo sedela samo notri v stanovanju. Namreč jutri jo moram jaz čuvat, pa se mi pol čist smili, če ne moreva nič pametnega početi, če sva notri v stanovanju.

No drugače bomo pa spekle kakšno pecivo, pa se bova s tem malo zamotili. user posted image

No upam, da boste danes vse pridne in bo doma veliko user posted image , da bomo oktobra vse iste barve. user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
28.9.2007 10:39:33   
oktavija
user posted image user posted image Tak tudi pri nas se je začel novi bojuser posted image , začeli smo pridno migatuser posted image user posted image  in komaj čakamo na user posted image user posted image , ki MOREJO pridit v oktobru!!!!

Vesele dni vsem!!!user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
28.9.2007 10:50:32   
spelka12
Ja imamo ful razvajenega kužka, ki nikoli ne spi zunaj in tudi če dež pada pol ona kar joka in jo grem vedno iskat.

murkica mi imamo 2 kužka. Oba spita notri. Ta velka je zunaj čez dan, če je vreme lepo ta mala gospa  pa svežega zraka sploh ne povoha. Jo morš vzignit, nest ven, pa postavt sredi trave, da se dama sploh polula.
oktavija sem prej neki zasledila o eni travi al čaju iz bih. A pa to kej deluje?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
28.9.2007 11:56:55   
ledenka
sam mal sem prišla pokukat, če ste pridne user posted image  

pijem že 3. kavo danes, je tak zaspan dan! komaj čakam, da grem domov, danes bom pa res probala it prej iz službe. komaj čakam, da se zavlečem pod koco in na kavč user posted image  pa mačkona v roke, da ga mečkam (kar mu fuuuuuuul ni všeč., si pa ne morem pomagat, ko je tak mehek user posted image )

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
28.9.2007 12:07:31   
oktavija
user posted image Ej spelka12 tudi jaz sprašujem če kdo kaj več ve o tej travi!!!!user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
28.9.2007 12:55:31   
Erin
Punce, a se boste  kaj prifočkale na oktoberski seznam... tko je kraaaaaaatek...user posted image

spelka, murkica, jaz imam pa mačkonko ki se me cel dan drži kot klop (grem na Wc, gre za mano, grem kuhat, zraven gleda, grem spat, se uleže zraven mene, grem na balkon -gre za mano...včasih je že prav tečna..), je pa skoz noter ker sem v bloku...zadnje 3 dni pa že skoz samo spi ker je ta dež...koko se ji da?user posted image user posted image

Še mal pa bo oktobeeeeeeer....jupi jeeeeeee...NAŠ mesec!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil teejaa -- 28.9.2007 12:56:47 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
28.9.2007 12:55:52   
spelka12
no, no oktavija, upam da to ni ta "trava" kel pol bom preveč dobre volje, da bi delala še nauser posted image  user posted image .
ajsika končno.Evo neki samo za tebe user posted image .Veš jest tud rada mečkam mehke stvariuser posted image .
Punce moj je končno diplomirovuser posted image user posted image user posted image .
Zdej bo pa žurkauser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
28.9.2007 12:57:24   
spelka12
Še mal pa bo septembeeeeeeer....jupi jeeeeeee...NAŠ mesec!!

A ti mislš oktober ane teejaa?user posted image vidim, da maš ti tud že vikend pa možgane na offuser posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
28.9.2007 12:58:07   
Erin
U fajn!user posted image user posted image user posted image Čestitaj mu...sedaj se bo pa končno sprostil in bosta v miru user posted image user posted image user posted image , kajne? user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
28.9.2007 12:58:42   
Erin
Ja oktober ja...čaki bom popravla....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
28.9.2007 13:08:39   
spelka12
teejaa mava samo še 2 dni, da v miru user posted image , ker gre z 1.10 v novo službo (takrat ko naša luna) pol bo pa spet živčnost neki časa. Pa moji O dnevi so že mim in rabim počitek.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
28.9.2007 13:21:53   
Erin
Počitek se pa res prileže, ja...moje obrvi kar polko plešejo ko pomislim da mam pred seboj 2 tedna intenzivnega slončkanja...upam da ne bomo česa zasmodiliuser posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
28.9.2007 14:32:23   
LuNa73
Dan!
Da se mal prkažem, da ne bote misle da sem vas dala čist na ignor user posted image ! Vreme je v totalnem kuser posted image . Še dober das sem tok pametna, da izkoriščam še zadnje dni nedela in sam poležavam pa dolg drnjoham, ker s pondelkom se ta pravlica končauser posted image . No ampak se začne nova prvaljica pol vsakega 15.user posted image  Zdej pa popravlam pa urejam eno diplomo. Sem misla da so ekonomisti čist nori na dolge stavke, da ko prideš do konca sploh ne veš kaj si prebral, pa vidim da so tehniki isti dolgovezciuser posted image -seveda z izjemo mene. (evo tale stavek je dokazuser posted image )!
Drgač pa nič kej pretresljivo novga!  Edino zmedena pa sem maluser posted image , ampak to ni pr men nč novgauser posted image . Mi ke reku sin od novega delodajalca, da pa že dolg ni vidu tak zmedenga človeka, pa sem ga grd pogledala, pa se je popravu na: prikupno zmedenga.user posted image  Itak pa ne vem kak bom jst kej delala, ker majo pesa mopsa, ki men sicer ni prevč lepi, ma pa simpatičn pogled s tistimi vlkiiiiiiiiimi okrooooooglimi in izbulenimi okami... je bla ljubezen na prvi pogleduser posted image !
Nč, ve pridno čungalungajte, jaz pa grem še mal gospodinjskih zadevuser posted image  postorit... seveda pa najprej sebe iz pižame spravit!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
28.9.2007 15:23:12   
sonček33
LuNa zavidam ti za pižamo do 15h. Jupi. Kolk dolg si že nisem tega privoščila...Bo treba...morda že jutri.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
28.9.2007 20:09:00   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image  Luna - to pa verjamen - prikupno zmedena... user posted image user posted image user posted image  Saj ti komaj sledim...
Uživaj v lenarjenju - faušija me sicer daje  -ampak bom jaz tuuuudi jutri spala vsaj do 11 !

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
29.9.2007 6:40:09   
oktavija
user posted image user posted image Teejaa včeraj so nam sporočili da lahko v oktobru pričakujemo tudi dva ali celo tri!!!!!user posted image user posted image

O moj bog kako veselje me čaka, prej nekaj let nič zdaj pa kar na enkrat.... !!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem full vesela sam da nama uspe pa ni važni koliko jih bouser posted image user posted image user posted image !!!!!user posted image user posted image

Držte pesti zame kot jaz držim za vas vse!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
29.9.2007 10:40:47   
pikapoka2

oktavija
jaz že držim pesti zate! Upam, da se ti kmalu pokaže user posted image  in se skupaj veselimo!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
29.9.2007 11:02:52   
LuNa73
Evo mene! user posted image

Oktavija, to pa je ploh fajn in super in fenomenalno! user posted image user posted image user posted image  Kuj tri?user posted image user posted image  Evo trojna sreča!user posted image  Zdej pa lepo pazit na sebe!

pikapoka kak pa kaj tvoja O? A ni zdej enrat na pohodu? Ker prejšnji mesece se nama je nekak prekrivala, če se ne motim user posted image ! ajde, hiter hopsat pa nč tu gor viset!user posted image

Pismo, dans odprem RR in gledam..pa mi še ni blo nič jasn, sam čudn mi je mal blo... nekej novga! Nakar ugotovim da o barve drugačne in začnem šarit po računalniku, kje se dajo barve spremenit! Ziher sem bla, da je moj včerej bluzu po mojem računalniku in mi spreminju barve. Sam čudn mi je blo, da sam na RR, da drugje pa je vse tako kot prejuser posted image ! No in nakar preberem da so nas obarvali jesensko!user posted image  

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
30.9.2007 12:16:04   
Erin
user posted image Kaj ta tema izumira? LuNa! Špelka! Ledenka! Pikapoka! Murkica!.....in vse ostale!user posted image user posted image
Kje steeeeeeeeeeeeeeeeeeee???user posted image

Že veeeeeeeeeeem...vse user posted image ane?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
30.9.2007 13:06:43   
pikapoka2
ojla ojlali ojlala, a je še sploh tu kdo doma???????????
Včeraj zvečer ni bilo časa da pregledam kaj se tu dogaja,
no pa zgleda da nisem nič zamudila user posted image
5 ur skupaj sem cartala 3 mesečno pupiko od kolegice.
Uživala sem sto na uro!

LuNa73, ja, imaš prav, bo počasi moja O, ni še, počasi bo!
user posted image user posted image user posted image

Dejte se tu tukaj kaj oglasit punce no, NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
30.9.2007 17:13:26   
LuNa73
Evo mene evo mene.....user posted image
Ni zdej cajta za na RR "viset"... delo kliče user posted image , sonček pa tud! Evo bomo zvečer kako rekle!user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
30.9.2007 18:47:02   
pikica36
hojla punce!!!

evo me! prispela iz poročnega potovanja v tuniziji, z drisko tako da te kap.
v glavnem, kljub"sračkalici " user posted image , ki je trajala več kot polovico dopusta je bilo božansko in prekrasno.in pa tooooooploooo! tukaj pa mrazzzz...čeprav je pa fajn priti nazaj domov .
tako, zdaj so se začeli moji dnevi O in me čaka veeeliikoo dela ozuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da bo oktober bolj ploden!!

uživajte punce .. se pišemouser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
30.9.2007 19:45:04   
LuNa73
pikica36 pozdravljena! Evo sem te pogrešala ampak ne tok zadosti dolgo, ker je pa tole hitro minilo user posted image ! Idi nazaj!user posted image  No, sem vesela da sta se z možekom imela fajn!
Aha, kar se O tiče, se mi itak zdi da sta s pikapoko nekje blizu, tak da že vidim da vaju ne bo kaj dosti tukaj! Itak pa se tudi moj čas na RR izteka, saj je jutri moj prvi delovni dan v službi user posted image ! Trikrat hura za delodajlaca, ker mi je naročil, da lahko pridem od pol osmih do osmih enkrat! user posted image  Huh je reku, da mi ne more dat kr na začetku ene nečloveške ureuser posted image ! Kak je fajni!user posted image
Nč, mal še prečekiram drugod, pol pa na delo veselo nazaj diplomo popravlat in urejat! user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?