LuNa73 -> RE: nova borba se pripravlja (21.9.2007 18:15:36)
|
Punce sej jst sem vedla da sem fajn, ampak da sem tak fajn, ker sem rojena 5. pa tud nisem vedla! huh, zdaj hodim po stanovanju ko pav...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Številka 5 Si raziskovalec z magijo na obrazu. O življenju se učiš po lastnih izkušnjah in ta so ti najboljši učitelj! Si dokaj priljubljen/a v družbi in vedno obrneš situacijo v svojo korist, če je potrebno boš prijetno pokramljal/a z lastnim sovražnikom. Odlično se razumeš z vsemi. Si komunikativna oseba in imaš dober smisel za humor, zato te bodo prijatelji in družina vedno prosili za pomoč. Odlikuje te odličen poslovni um, reagiraš v hipu. Če odpreš privaten posel, te čaka velik uspeh. V ljubezni boš malce zašla, toda našla boš nekoga, ki te bo popolnoma osvojil. Pazi le, da ne boš pokvaril/a vsega s svojo popularnostjo pri nasprotnem spolu, ker bo vedno priložnost za nezvestobo. Ljubiš spremembe in svobodo. Najbolje se razumeš z ljudmi, ki imajo številki 1, 2 in 9, dobro pa se boš ujel/a tudi s številko 6 in 8.
|
|
|
|