Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: stranski učinki zdravil 23.8.2007 23:20:58
|
|
|
|
DaisyE
|
hmmmm.... .... zamuda , boleča trebušna votlina, boleč križ, občutek napetosti in napihnjenosti, možna hiperstimulacija... po punkciji pa, bolečine v trebušni votlini (samo to ni posledica zdravil), napeti in boleči joski po Prometrijumu ali Utrogestanu, hiperstimulacijia (tale je po moje najhujša)... Ne vem. Ni sile. Lahko pa tud, da je.
|
|
RE: stranski učinki zdravil 24.8.2007 16:44:04
|
|
|
|
zarja1
|
Najlepša hvala, upam da res ni hudo. zarja
|
|
|
|
RE: stranski učinki zdravil 25.8.2007 5:16:30
|
|
|
|
DaisyE
|
Zarja, načeloma je čisto ok. Če jih vredu prenašaš, se pač malo drugače počutiš, sile pa ni. Največji drek, kar te lahko doleti je hiperstimulacija, ampak kolikor spremljam punce na sosednji temi, jih večina tega ne izkusi. Hiperstimulacija je pa sranje, ki prihaja v več stopnjah in jaz srčno upam, da mi tega ne bo treba dajat skozi. Tule lahko malo več prebereš o tem: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040 Tule pa osebna izkušnja (ne moja): http://med.over.net/forum5/read.php?67,4205294
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?