Termometer za uho! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

African queen -> Termometer za uho! (21.11.2004 15:12:18)

Hojla punce,
Rada bi kupila termometer za uho,pa ne vem kateri je res dober!A mi lahko svetujete?Slišala pa sem tudi veliko kritik....ampak meni se še vedno zdi zelo praktičen-je hiter pa še med spanjem lahko zmeriš..
pa-pa LadyB.

niki5 -> Termometer za uho! (21.11.2004 15:14:18)

Mi imamo od Braun, samo ga še nismo uspeli uporabiti, ker smo ga ne dolgo nazaj dobili za darilo za našega dojenčka :)

niki5 -> Termometer za uho! (21.11.2004 15:16:28)

Drugače se pa meni kljub kritikam še vedno zdi to najboljša rešitev.. sploh pa sedaj ko se dojenčkom več temperatura ne meri v ritki, ampak pod pazduho. Sigurno je najhitrejša varianta ušesni... Nam so v porodnišnici temperaturo tudi z njim merili..

analizapola -> Termometer za uho! (21.11.2004 15:19:30)

Mi imamo tudi termometer za uho od Brauna. Super je. V sekundi veš ali ima :duda: vročino ali ne. Pa natančen je tudi. Mi ga stalno uporaljamo.
:muca:

niki5 -> Termometer za uho! (21.11.2004 15:21:26)

analizapola, a poveš koliko odšteješ stopinj, da dobiš realno temperaturo? Po tistih navodilih meni ni nič jasno :zmeden:

analizapola -> Termometer za uho! (21.11.2004 15:32:26)

Pravijo da je temperatura v ušesu višja za 0.5 stopinje od temperature pod pazduho.
Ko je bila naša :duda: bolna sem merila v ušesu in pod pazduho in prisla do takšnih vrednosti.
ko pa smo bile pri zdravniku so ji zmerili Temperaturo v ritki in je bila celo višja za 0.4 stopinje višja kot v ušesu.
:muca:

niki5 -> Termometer za uho! (21.11.2004 15:35:42)

hvala!
zanimivo, meni so pa rekli, da več ne merijo temperature v ritki, očitno kakor kdo..

mammika -> Termometer za uho! (21.11.2004 15:58:56)

Men je pa pediatrinja sam rekla da naj mu kar v ritki merim ker je hitro pa še zanesljivo in da je 0.5 razlike kot pa pod pazduho .....
Je pa zih dobr tale stvarca za ušeska...

Gina -> Termometer za uho! (21.11.2004 16:29:50)

Ful so dobri termometri za usesa, samo vsak kaze malo drugace. Pa saj to lahko ugotovis, ce si zmeris se z navadnim, koliko je razlike. Edino ena stvar pa obstaja, ki me je cisto zmedla. Zadnjic je imel nas najmlajsi vrocino, kar zarel je, pa zmerim 37, pa je se bolj zarel, pa zmerim 37,5. Tako cudno se mi je zdelo. Sem mu zmerila se z navadnim, pa je bilo 40! Po tem sem pa probala, ce tale usesni termometer tudi meri pod pazduho v 1 sekundi. In je pokazal 40!Zgleda, da vsi otroci nimajo razgretih uses, ceprav imajo vrelo glavo. Bom pa naslednjic merila z usesnim pod pazduho. Kaj pa potem - vseeno je hitrje kot z navadnim.
Cim manj vrocine in lep dan:)

KIRA -> Termometer za uho! (21.11.2004 19:43:58)

definitivno Braun. zelo natančen, zmeri v eni sekundi. jaz sem zelo zadovoljna.

Stran: [1]