Pia73
|
Čeprav sem :zaspan::zaspan::zaspan: se vam še mal oglasim! Hvala vam, da ste me pripravljene še naprej prenašat. Se mi zdi, da kar neki težim,... :ups: Cmokec tebi pa še posebej hvala. :rozica: Zelo lepo je slišati, da ti da nekdo od novih spodbudo. Res, saj fosilke itak vemo, koliko nam katera pomeni, ampak od novih je pohvala res balzam za dušo! Sicer pa drage moje fosilke :rozica::rozica::rozica: , ej sedaj bomo pa klub imele,... :)-:)-:)- Pa MM štumfe,... :)-:)-:)- Pa moja mama bi rekla, da nam potem samo še zlat pero za v rit manjka,... :)-:)-:)- Ja, MM štumfe bi v prvi rundi kupila za: Piko74, Koalo, Anitko, tio, bibi77, neni,.... pa še kakšne za rezervo,... Če samo pomislite drage moje koliko so nas stali vsi testi, pa mene potem pot v MB, pa bolniška zaradi bolnice,... je ves denar za te štumfe drobiž v primerjavi za tolažbo, ki mi jo lahko nudite,... Pa z nakupi ni bilo nič,.. :( Pa drugič,... Glede srečanja pa jaz ne upam nič obljubit,... Res ne. In moram povedat, da močno dvomim, da se ga udeležim,...:((:((:(( Mojga sončka namreč ob četrtkih vozim na telovadbo, sedaj bomo poskusili še ob torkih, ker mu sedaj, ko je mrzlo full primankuje, ko nismo veliko zunaj, pa npr. naslednji teden imamo dva otroška roj. dneva. potem je pa veseli december. Jaz sem v taki službi, ko gremo do dobaviteljev in eni niso čisto blizu,... pa kakšen špediter nas po službi povabi na kakšno kosilo-večerjo,... Me je že zdaj strah kako bom to sfolgala, ko sem že sicer decembra čisto zdelana, sedaj pa mi je še slabo,... pa še nikomur v službi nimam namena povedati letos,... No bomo videli. Mi je pa žal, če ne bo šlo,...:(:(:(:( tia, draga moja, ti dnevi, ki jih omenjaš so hudi,... ampak moramo misliti pozitivno, moramo verjeti, da za dežjem vedno posije sonček. In boš videla, da nam bo s skupnimi močmi uspelo,... :rozica::rozica::rozica: Pridne bodite,.... :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Lp Pia73 :metulj:
|