|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdravljene!
23.8.2007 12:55:09   
mojca83
Mene  zanima če ste user posted image  pri povijanju v pleničke za enkratno uporabo dodale še tetra plenico ali dne in zmajčka?
Ali ste uporabljale samo pleničke za enkratno uporabo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozdravljene!
23.8.2007 13:00:22   
crci06
Mislim, da sprašuješ o t.i. "širokem povijanju".

Če iščeš tako, boš na RR marsikaj našla.

Jaz osebno ga nisem nikoli široko povijala, ker v porodnišnici v KR drugi dan preverijo kolke in če so 1A ti svetujejo le "pampersko".
V LJ baje vsem svetujejo široko povijanje prvi mesec user posted image  če je še tako... to bodo napisale druge

(odgovor članu mojca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2007 13:02:57   
hrabra miška
Jaz tudi nisem povijala nobenega široko,ampak samo v pampersko. Eni pravijo da bi bilo dobro punčke široko povijat zaradi kolkov. Jaz zaupam medicini in ju nisem.user posted image

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2007 13:22:07   
ULLA K
Tudi v LJ že delajo UZ kolkov drugi dan po rojstvu in potem po potrebi priporočajo široko povijanje, če je potrebno, sicer pa ne...

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2007 15:15:58   
blue sky
V Slovenj Gradcu naredijo že po rojstvu UZ kolkov. Moj user posted image  je imel oba kolka 1A, ampak tamkajšnji pediatri vseeno priporočajo široko povijanje in jaz sem ga povijala 2 meseca in pol. Pri 3 mesecih je sledil pri pedaitru še en UZ, kjer še enkrat pogleda, če so kolki ok.

(odgovor članu ULLA K)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2007 16:51:55   
borovnička
Nik je imel po UZ v porodnišnice 1A kolke, pa so rekli, da ne rabim široko povijat. Patronažna mi je pa rekla, da bi blo vseen fajn za vsak slučaj široko povijat kak mesec. Tko, da sem ga jaz povijala še en mesec prek pamperske še tetra pleničko pa zmajčka.

Najboljše, da sama presodiš kaj bi blo za tvojega user posted image  najboljše.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2007 13:31:29   
glista
To široko povijanje, vprašaš šest pediatrov, patronažnih in medicinskih sester, pa ti vsak pove drugače. Pa še pokaže drugače, kako se povija na široko.
Jaz sem samo prvih 14 dni čez pleničko povijala še navadno tetra plenico, potem pa ne več. Je imela tamala prevelik punkeljc tam okoli pasu, pa sem nehala.
LP,
Pija.

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.