|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mamice in nosečke z EPFa
23.8.2007 11:13:48   
Inigo
hej hoj!

sem študentka EPFa in si s fantom zelo želiva user posted image . mogoče še ne bova začela to leto... naslednje pa zagotovo. user posted image zato bi vas rada vprašala kako ste EPFovske mamice in nosečke uspele dokončati študij, ali ste imele kaj problemov s kakšnim predavateljem/predavateljico, so vam kaj pogledali skozi prste, so razumljivi... ? user posted image

hvala za odgovore in uživajte v svoji user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mamice in nosečke z EPFa
24.8.2007 11:15:47   
Inigo
kaj res nobene ni? user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2007 11:21:27   
Zamima
jaz sem bivša iz EPF-a,... samo sem se pol prepisala,... nosečka pa še takrat nisem bila user posted image

Želim ti vso srečo in da ti uspe user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2007 11:26:35   
atanja
Jaz sem izredna študentka EPF. Pa nimam nobenih problemov, celo bolj so uvidevni do tebe. KAr se pa mene pa mojga učenja tiče to pa je druga pesem sam je pa to čist od mene odvisen...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2007 17:35:36   
lana38
Jaz sem v prvi user posted image  diplomirala na 7. stopnji, ko sem bila user posted image . Tako, da ti ne morem nič konkretnega povedati, ker sem samo zagovor diplome imela kot user posted image . Vse ostalo sem opravila že prej.
LP

lana38

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?