Dr Lobnik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

StBarbara -> Dr Lobnik (20.11.2004 22:59:18)

živjo,
ima katera pediatrinjo dr.Lobnik iz zdr. Vič?
Kako ste zadovoljne z njo?

Oradica -> Dr Lobnik (21.11.2004 9:42:40)

Mi smo pri njej. Na začetku se mi je zdela strašansko počasna, pa malo sem bila nezaupljiva. Potem sem pa ugotovila, da ima sine kar rad tak počasen pregled. Malo je neodločna in rahlo panična. Recimo: naš je imel vneta ušesa in ko je to ugotovila, je rekla, draga mamica, vaš sin ima pa res hudo hudo vnetje ušes in moram mu napisat antibiotik. Zraven še malo pomembna drža in nagrobni ton glasu. Je stare šole in vedno vse najboljše ve, pa sem se že naučila delati z njo tako, da dobim vse, kar pravzaprav želim. Pa zelo rada grozi z bolnico, češ, zdaj je pa bolan in če ne bo jedel in pil bo moral v bolnišnico. Sem pa zaradi pogostih viroz obiskala prav ves tim v ZD Vič in so vse zelo v redu in nič kaj drugačne od Lobnikove. Vsaka ima svoj sistem zdravljenja, recimo: jaz vedno napišem ta antibiotik itn.
Posvetovalnica je pa tako razred zase. takrat je tudi zdravnica malo bolj sproščena.
Lp N.

Lidija -> Dr Lobnik (22.11.2004 7:14:25)

Jaz hodim sicer k dr.Hočevarjevi na Vič, če je pa ni pa k dr.Lobnikovi. Moram reči, da sem z njo kar zadovoljna. Sem se že navadila na njen umirjen način dela.

VALENTY -> Dr Lobnik (22.11.2004 8:38:49)

Mi hodimo k Dr. Selanovi. ZElo sem zadovoljna tudi z Dr. Porento.Lobnikova mi je pa nekje "obležala".Ko slišim tisto njeno: Draga mamica...........se mi naježijo lasje.Mogoče so le slabe izkušnje za tisti dan,ko smo mi naleteli nanjo.

StBarbara -> Dr Lobnik (22.11.2004 11:20:41)

ja točno to!!!! ta njena pretirana mirnost in draga mamica......grrrr!
Glavno sicer, da je :duda: ob njej miren ampak tako potiho govori, da komaj kaj slišiš.
Zaenkrat drugih ne poznam-sm slišala, da je Dr. Tratar uredu?????
lp

Stran: [1]