|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprasanje
20.11.2004 22:33:11   
Eva*
Ali je mozno, da se prve tedne nosecnosti pocutis kot, da bi se zastrupila s hrano? Bolecine v trebuhu, slabost, bruhanje, vse te tisci, prebavne motnje....

Hvala za odgovore

Drzim pesti za :modri::roza: pa da boste cimprej :nosecka:9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vprasanje
20.11.2004 22:40:27   
Anitka
Hoj!

Žal še takih izkušenj nimam, ampak se mi zdi, da so punce o podobnih znakih že pisale.

Držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska: da boš kmalu sporočila novičko o tem, da si srečka :nosecka:

Anitka:metulj:

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vprasanje
20.11.2004 22:40:47   
ZARA
oj...jst sem se tocn tko,razen bolecin v trebuhu,Eva*...

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vprasanje
20.11.2004 23:00:06   
monja
Jaz pa sem pred enim tednom padla v nezavest, pa tudi ne vem, če je to lahko kakšen znak za :nosecka:.
Pa dojke me tako bolijo na dotik, predvsem bradavice.

Želim vam, da boste čimprej srečke :nosecka:.
Če je še katera gor, naj piše, sicer pa lahko noč.
:muca::muca::muca::muca:

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vprasanje
21.11.2004 11:08:46   
Anonimen
Jaz imam tudi bolečine v trebuhu, me občasno zvija, ampak so mi že punce tuki na forumu odgovorile, da je to normalno. Tudi glava me boli, pa zelo malo mi je slabo, prsa me bolijo, bolj polna so, pa napihnjen trebuh mam. Pa kr naprej sem utrujena, tud za prazen nič!:nosecka:

(odgovor članu Eva*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   vprasanje
21.11.2004 14:54:41   
monja
Jaz pa sem venomer lačna. pa čudne kombinacije mi zadišijo... Ne vem, ali je vse to le psiha????

Srečno!9nebesa:rozica:9nebesa:rozica::angel:

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vprasanje
22.11.2004 9:55:01   
žužu
ko sem bila prvič in tudi drugič, sem že po nekaj dnevih čutila spremembe. tako da mislim, da je povsem možno.

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?