masaža dojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

niki5 -> masaža dojenčka (20.11.2004 20:51:21)

A poznate masažo za dojenčke od Mojce Kurent?

Danes sem si malo prebrala o njej in po kopanju tudi zmasirala svojega pikca, kajti piše da pomaga proti krčem. Zanima me pa ali ima katera izkušnje s tovrstno masažo in ali zares ima kaj učinka proti krčem?

Jaz sem mu masirala trebušček in podplate, po njenih navodilih, katere ima napisane na svoji strani, razmišljam pa tudi da bi jo poklicala oz. se udeležila njene telovadbe za mamice in dojenčka.

Aly -> masaža dojenčka (20.11.2004 22:25:43)

Niki,

tudi mene zanima ta masaža.... Jaz Aneja tudi masiram, vendar le tako kot so mi pokazali v porodnišnici - v smeri urinega kazalca po trebuščku in hrbtu.... Veš tudi mi imamo krče :( Upam, da bo ta tečaj organiziran tudi v MB..... Niki mi lahko zaupaš naslov spletne strani Mojce Kurent.....sem gledala na Štorkljini strani pa nisem našla....

Lahko noč :rozica:

niki5 -> masaža dojenčka (20.11.2004 22:44:10)

Aly, veš da sem ravno o tebi razmišljala, kako te nič ne zasledim na forumu in spomnila sem se naših debat, ko smo pričakovale naše otročičke in bile že vse nestrpne 9nebesa

Naslov je
http://www.lkurentanddrugi.si

Jaz sem ga včeraj začela masirati po trebuščku (tako kot si ti napisala) in po podplatih. Po hrbtu (kot je še opisano) pa še nisem. Jaz upam da bo kaj pomagalo, ker ima Svit vedno hujše krče pa se mi sanja ne zakaj :(

Stran: [1]