Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam po voziček v Avstrijo? 23.8.2007 8:30:32
|
|
|
|
Maleal
|
Mi smo šli v Toys;R;Us-a.
|
|
RE: Kam po voziček v Avstrijo? 23.8.2007 8:30:50
|
|
|
|
biba26
|
Pozdravljena,vem da jih prodajajo v Lutzu in pa v Toysu! Ostalo pa tudi jaz nevem. LP
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Avstrijo? 23.8.2007 8:56:24
|
|
|
|
jerikou
|
Tudi v Kiki (Graz) sem ze vidla vozičke...
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Avstrijo? 23.8.2007 14:01:13
|
|
|
|
zvezda71
|
Kika Graz imajo meni osebno ful lepe vozičke jaz sem kupla Teutonia izbiro imajo tudi v otr.trg. v tistem novem šoping centru pred gracem če se pripelješ iz šentilja
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Avstrijo? 23.8.2007 23:53:00
|
|
|
|
Mesečnica
|
Midva sva ga kupila v Kiki v Celovcu - imajo veliko izbiro. Videla sem jih tudi v Kiki v Beljaku, a je izbira manjša, in v Gradcu, kjer je izbira seveda velika. Tudi trgovine Toys"R"Us imajo precej izbire.
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Avstrijo? 24.8.2007 7:58:27
|
|
|
|
matea1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71 Kika Graz imajo meni osebno ful lepe vozičke jaz sem kupla Teutonia izbiro imajo tudi v otr.trg. Koliko približno pa si plačala za voziček?
|
|
|
|
RE: Kam po voziček v Avstrijo? 24.8.2007 8:16:19
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Drugače ljudje hodijo k enemu Schmidt-u, ki zna slovensko. Ampak mislim, da je ta v celovcu, ne v Gradcu.
|
|
RE: Kam po voziček v Avstrijo? 24.8.2007 8:54:05
|
|
|
|
*bubi*
|
V Seiersbergu je v 1. nadstropju otroška trgovina z igračami in opremo, čisto na koncu šoping centra (v delu pri AC) Lušni in ugodni vozički, tudi malo manj znane znamke. Potem pa Toys - Hauck in njihova znamka sta ugodna Kika - velika izbira, ampak so cene kar visoke Lutz (samo ne it v tistega v centru Graza, ker je KATASTROFA!!!! Ga ravno prenavljajo)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?