Anonimen -> RE: Lepljivo in hladno (22.8.2007 21:07:05)
|
Jaz imam v mislih nekaj takega.... S fantom sva se pred kratkim preselila v skupno stanovanje. Rezultat? Izkoristila sva polno prednost domačega terena in izkusila nekaj najboljših seksov v najinih življenjih. S hrano sva se sicer v spalnici igrala že pred tem, ampak, ko sem se neko jutro po hudo mokrih sanjah zbudila z neznansko potrebo v telesu, sem se nemudoma odpravila v trgovino po nakup ledenih palčk- tistih malih sadnih lučk. Res so bile dobra naložba. Rajcanje moje muce z ledenimi konci je bilo namreč noro. Fant pa je zadeve še dodatno popestril, in to tako, da je izmenično potiskal sladkarije enkrat na moj klitoris, drugič na moje sramne ustnice in jih nenazadnje potisnil tudi v mojo princesko. Ker so bile palčke ledeno mrzle, je občasno z mojih genitalij polizal tiste sokove, ki so odtekli po taljenju. Jasno kot beli dan je bilo, da sem čez nekaj trenutkov potrebovala pravo grelno napravo, zato sem se spravila pod fanta in kar sama potisnila njegovega tiča vame. Občutek, ki me je prešinil, ko me je pogrel s svojim orodjem, je bil fenomenalen, temperaturna razlika pa je intenzivnost le še poudarila. In naj povem, da naju danes redno obiskuje moj mali nečak, saj dobro ve, da je najin hladilnik poln sladoleda. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|