bodoča... -> Mucka, stara 5 m (22.8.2007 16:05:08)
|
Živjo Doma imava mucko Lili, sicer mešanko, je pa kot siamka, stara je 5 mesecev. Kupujem ji brikete od Hillsa, tudi konzervice od Hillsa. Zanima me koliko mora takšna mucka pojesti? Lili je zeloooo aktivna in živa. Na voljo ima (neprestano) vodo, mleko in brikete, meska pa ji dajem zjutraj. Zdi se mi kar suhcana. No ni preveč, pa vendar nima nič trebuščka, tehta skoraj 3kg zanima me, koliko mora pojesti 5m stara mucka, ki je zelo živa? Ali ima lahko brikete skos na razpolago? Koliko obrokov naj ima, ker je do sedaj imela tri obroke mesa in na voljo tudi brikete? Veterinar mi je rekel, naj ji kar pustim brikete in da je fino če bi jedla samo brikete. Da ni potrebno, da je meso. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] malo sem poskušala doma, sem ji vzela brikete in jih dajala samo kot obrok, isto z meskom - pa se mi zdi, da je kar malo shujšala. Ne želim, da bi bila lačna, ne želim pa, da bi se prenažirala - čeprav poje toliko kot potrebuje. koliko pa vaše mucke pojedo? In koliko obrokov imajo na dan? Imajo skos na razpolago brikete? lp
|
|
|
|