folna kislina (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Bučika -> folna kislina (20.11.2004 16:17:04)

Pozdravljene,
najbrž ni prvič o tem kar bom tudi jaz vprašala,pa vseeno me zanima,če mislite da je kaj narobe,ker sem folno kislino začeka jemati šele ko sem bila noseča 5 tednov:duda:.Vem,da bi jo morala že prej,pa je nisem.Od petega tedna jo jemljem vsak dan,čez 2 tedna imam merjenje nuhalne,saj bom takrat v 13 tednu.Malo me skrbi,pa čeprav v prvi nosečnosti nisem jemala folne,imam pa super lepega,zdravega 4-letnika:sloncek:.Zdaj ko je ta folna toliko na udaru,pa kar malo kolebam.Povejte,da ni nič narobe.Hvala vsem in lep dan:)

kimi -> folna kislina (20.11.2004 16:20:19)

jaz sem jo začela jemato od 8 tedna takrat ko sem imela prvi ginekološki pregled saj prej sploh nisem vedela za folno in je z:duda: čist ok kaj pa včasih ko tega ni bilo...jaz mislim da kar brez skrbi bolje kasneje kot nikoli:rozica:

Bučika -> folna kislina (20.11.2004 16:27:11)

kimi,hvala za odgovor jaz sem še ravnokar nad forumu med.over.net prebrala,da je dr.Pušenjak eni odgovoril,da najbolj priporočajo jemanje med 4.in 7.tednom,ker pa se ženska takrat še ne zaveda nosečnosti,priporočajo jemanje pred zanositvijo in še 3 mesece nosečnosti.Torej mislim,da je res vse ok.Hvala,tebi za hiter odgovor,lp

kimi -> folna kislina (20.11.2004 16:31:06)

ni za kej;):rozica:

Stran: [1]