|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: varstvo doma-tašča
22.8.2007 21:05:32   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: marty5

O tem, da ji dava kakeršenkoli denar pa noče niti slišat.

Tut naša ni hotla, pa čeprav nima nič penzije. Sm sva se midva pač odločila, da tolk na mesec ji dava. Pa se vsak mesec buni, ampak ji prav pride. Jaz sem ji kar povedala, da če ne bo vzela, ga bomo dali pa v vrtec. user posted image user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.8.2007 22:05:09   
smrka
Tole si pa zdej tolk fajn analizirala, da mi je kr smesno. Raje bodi vesela ker ti bo lahko tasca cuvala otroka, da nebos potrebovala placevat vrtcev ali varstva pri tretji osebi. Ocitno NI tako slaba, ker ji zaupas otroka, to da ga bo pa mirkala v tvoji bajti... JA PA KAJ POL???? Lahko ji reces da ti nerabi nic pospravljat niti kuhat kosila, kukr da je to tesko eni zreli osebi povedat. Bistvo je da bo otrok na varnem in da bos lahko v miru opravljala svoje delo. Nevem zakva bi bla tolk sebicna in kaj pol ce pride k tebi v copatah. Lepo je da imate lepe prijateljske odnose, ceprav ti je TASCA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.8.2007 8:36:28   
marty5
Ne vem, kje sem napisala, da je tašča slaba user posted image .

Če še enkrat prebereš moj post boš videla, da je poanta mojih pomislekov v tem, da imam nekoga tretjega stalno v svojem gospodinjstvu - pa če je to tašča, lastna mama ali kdo tretji. Nekatere to pač moti.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.8.2007 8:46:46   
Anonimen
jaz raje vidim da ju vozim k moji mami. kar nekako mi ne bi blo kul če bi bla pri meni, ker bi mi potem še vse pospravla pa speglala pa vse, pa v bistvu bi bil pol to res zanjo šiht. tko je pa doma, pa ko tamali spita ma čas zase al gre mal poležat, kej pospravi skuha še za ata in tako dalje. cunje ji dostavim začetk tedna za cel teden, igrač imata pa več skor tam kot pa doma, tudi prenosno posteljic, in vso dodatno otroško opremo :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
23.8.2007 9:33:40   
Pajaca
Niti pod razno ne bi pustila da mi mama ali tašča merkata otroke v mojem stanovanju. To je men prevliko vtikovanje v mojo zasebnost. Raj bi kupila postlco pa previjalno pa en kup oblek bi nesla, pa igrače k nje ko pa da mi merka pri meni.

Sam na srečo s tem nimam problemov, peljemo otroke v vrtec pa imamo mir.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.8.2007 9:54:09   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Zakaj pa je to čudno user posted image  Mi tudi tašči pravimo mama. Mož in njegov brat jo tako kličeta, prav tako jaz in otroci. Jaz pa sem mami. Moja mami je pa babica.

kakor komu paše....ampak meni to ne odgovarja, ker mama je ena sama in to sem mojim otrokom jaz, ona je babica, tudi jaz jo kličem tako.

Če komu paše da se babico kliče mama ok....ampak meni pa to ne odgovarja

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.8.2007 10:32:17   
mojmaček
Mi tut malega vsako jutro pakiramo v spodnji štok k babici oz. tašči. Ni mi všeč če bi ga pazila pri meni doma. Pa ni natakljiva in radovedna, samo bi me motilo. Pa nam skuha, malega spravi spat in vse pri njej. Smo ji dali prenosno posteljico dol in igrače in cotke za malega za par dni, plenice in kremice prav tako hrano ki želim da jo mali poje (sadje, zelenjavo jogurte.) Sej mu ona tut kupi, samo vem da nima tolko denarja, pa še nič noče met za varstvo. Če ji kaj zmanjka se zmeniva, prav tako me naprej vpraša kaj mu skuha, al mi pa pove kaj mu bo skuhala. Pa pove mi kaj sta delala, pa če kam grejo itd. Pa se je že zgodilo, da je mogla malega večkrat preobleči pa ji je zmanjkalo, pa je šla gor po stvari v omaro. Pol mi je pa ta prvo ko sem prišla domov to povedla.
Ene tašče so pa pravi user posted image , pa lastne mame tudi. Samo pri lastnih mamah nas to ne moti tako hudo, moti pa naše partnerje.

Moja je zaenkrat ok

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?