oriflame (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Tanik -> oriflame (22.8.2007 14:17:38)

a se lahko kupuje v oriflame trgovini po cenah iz kataloga tudi če nisi njihov član oz. kako je s temi nakupi, ker sem na njihovi spletni strani našla nekaj kar bi kupila?

jerikou -> RE: oriflame (22.8.2007 14:38:21)

pri oriflame je tako, da moras bit njihov clan sele tako lahko kupis izdelke iz kataloga oz. naročis izdelke pri že njihovem članu. Član pa mislim,da lahko postaneš samo tako, da te vpise že njihov član. Članarina pa nekaj stane imajo pa tudi obdobja ko včlanjujejo brezplačno. Upam, da nisem prevec zakomplocirala in je napisano dokaj razumljivo...
Drugace pa predlagam, da kar pokličeš in jih vpršaš?

Tanik -> RE: oriflame (22.8.2007 14:58:59)

hvala. sem jih pravkar na telefon dobila in so mi enako povedali, pa prepričevali da se naj včlanim.

LP

2mama -> RE: oriflame (23.8.2007 8:27:22)

no, jaz nisem clan, ampak ze 5 let kupujem preko ene njihove clanice. vsakic dobim orignial katalog.

ashanty -> RE: oriflame (23.8.2007 10:54:06)

IZVIRNO SPOROČILO: jerikou

pri oriflame je tako, da moras bit njihov clan sele tako lahko kupis izdelke iz kataloga oz. naročis izdelke pri že njihovem članu. Član pa mislim,da lahko postaneš samo tako, da te vpise že njihov član. Članarina pa nekaj stane imajo pa tudi obdobja ko včlanjujejo brezplačno. Upam, da nisem prevec zakomplocirala in je napisano dokaj razumljivo...
Drugace pa predlagam, da kar pokličeš in jih vpršaš?

tako je[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]jaz sem članica in sem zelo zadovoljna z izdelki,pa tudi včlanit se splača,sploh če poznaš veliko ljudi,ki bi preko tebe naročali.....
ps.najboljši izdelek(iz mojih izkušenj)je krema za strije...dejansko deluje in zbledijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
lp

haley -> RE: oriflame (6.3.2010 16:21:07)

Če koga zanimajo Oriflame izdelki naj mi piše na zs.

Anonimen -> RE: oriflame (6.3.2010 16:45:00)

Jaz tut nisem članica pa moja mami in še kar nekaj rugih tut ne, pa vsi lahko iz kataloga naročamo prek prodajalca te kozmetike.

špelin@ -> RE: oriflame (7.3.2010 23:01:50)

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik
a se lahko kupuje v oriflame trgovini po cenah iz kataloga tudi če nisi njihov član oz. kako je s temi nakupi, ker sem na njihovi spletni strani našla nekaj kar bi kupila?

Po kataloških cenah lahko kupuješ pri vsakem prodajalcu Oriflame (povprašaš tule - saj so se ti ene že javile - ali pa na podjetju, da ti dajo kontakt). Če se včlaniš, pa kupuješ po članskih cenah, ki so nižje od kataloških. Kar se ti splača, če ne kupuješ recimo ravno samo ene kreme na leto.

Sem včlanjena in večini prijateljic, kolegic, znank jaz dobavljam robo, nekatere pa so se
včlanile preko mene in zdaj same nabavljajo zase in za svoje.

Stran: [1]