trojči -> S/M, grobi seks (22.8.2007 12:02:57)
|
Dve temi tu sta mi dali mislit. 1. Ženska, ki s svojim dela na otroku, seksa s svojim izključno tako, da se ona kričeče našminka, on si nekaj časa pri močni svetlobi ogleduje njeno nožnico in nato navali, ko je še suha. Če se ona slučajno navlaži, je strašansko jezen. 2. Pero včeraj. Zaigral je vlomilca, zvezal prijatelja in grobo obdelal njegovo. Zdaj mi pa ni jasno ali gre pri teh "igricah" zares ali ne. Če je od prve ženske mož sadist (kar se mi močno zdi), potem on doživi najlepši orgazem oz. ga najbolj vzburja to, da njo zares boli. No, mogoče je finta pri njem v tem, da si pri spolnem odnosu prikliče v glavo nek prizor in ga ona sploh ne zanima. V drugem primeru mi pa spet ni jasno to, kako odigraš posilstvo in uživaš v tem, če ženska ne sodeluje. Če samo leži. Pero, je ona doživela orgazem? In kaj je medtem počel on, si mu pustil vsaj malo proste roke? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Razen če sta se tista dva kasneje dala dol v normalnih okoliščinah. Obstaja torej oboje: s/m in s/m igrice? Eno s pravo bolečino, eno z zaigrano?
|
|
|
|