malo zaskrbljena (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> malo zaskrbljena (20.11.2004 12:59:00)

Hojla!

Lepo pozdravljene vse bodoče in zdajšnje nosečke in tudi že mamice!:rozica:
Pred tremi dnevi sem izvedela, da sem prvič noseča9nebesa (upam, da test ne laže), čeprav malo "nepričakovano". Nisva namreč računala, da se bo prijelo že takorekoč prvič, ko še sploh nisva zaresno delala na tem. Vse skupaj sva imela bolj v mislih po poroki in vselitvi v novo stanovanje marca. Ampak sva srečna.
Me pa skrbi, ker imam občasne krče v spodnjem delu trebuha:( (podobno kot pri ali pred teto s Krvavca), sem pa imela pred sredo navado spiti kozarec vina pri kosilu, zdej me je pa strah, da nism zarad tega kej zašuštrala:((. A ima še kakšna druga izkušnje s temi krči?
Folno kislino sem že začela jesti, pregled imam pa šele 10.12. - malo daleč se mi zdi.

dix -> malo zaskrbljena (20.11.2004 13:11:15)

Ne se sekirat. Blagi krči podobni tistim kot pre pričakovanjem m so normalni. tudi jaz sem v 1. nos bila v skrbeh. Drugič so krči bili prav tako prisotni.

Pa da ne pozabim:

ČESTITAM!!!

Anonimen -> malo zaskrbljena (20.11.2004 13:15:56)

Jaz sem tudi imela kar pogoste krče, kot pri menstruaciji. Vse je bilo O.K., to je normalno.

Blink1 -> malo zaskrbljena (20.11.2004 13:55:20)

Kozarček vina na dan je dovoljen:bravo: Ampak ne šparat celotedenske doze za čez vikend:) (šala)

Jaz sem do trikrat na teden spila deci refoška:)

Anonimen -> malo zaskrbljena (20.11.2004 14:07:33)

Super! Ste me malo pomirile!:bravo:
Hvala za čestitke in odgovore. Ampak alkohol sem pa čisto kenslala takoj ko sem zvedla. Uf, tako sem razburjena zaradi vsega!:sloncek:
Še pol ure službe, potem pa domov na zdravo kosilo in ven na sprehod po sončku.:kuza:

kimi -> malo zaskrbljena (20.11.2004 16:03:45)

čestitke tudi jaz sem imela krče

Anonimen -> malo zaskrbljena (20.11.2004 20:27:03)

Krči so normalni, alkohol pa opusti.
Kozarček vina na dan ni dovoljen ampak še toleriran - pa še to ne kozarček ampak požirek.
Alkohol V CELOTI prehaja preko posteljice do tvojega otročička!

beba76 -> malo zaskrbljena (20.11.2004 21:53:14)

Čestitke!:bravo::bravo:

Krči so pač spremljevalci prvih tednov nosečnosti, tak da ni nič narobe.
Alkohol pa je nepriporočljiv - meni je moj G rekel, da lahko le en kozarček na teden zaradi pritiska. Pa ga ne ubogam, ker se mi ne zdi lih pametno pit med:nosecka:

Anonimen -> malo zaskrbljena (21.11.2004 9:14:29)

Ne, saj alkohola ne nameravam niti povohati več ne, :kava: in rakove palčke sem pa že pred meseci čisto opustila.
Komaj čakam, da :duda: vidim na ultrazvoku.

nita -> malo zaskrbljena (21.11.2004 13:32:27)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Čestitke tudi z moje strani, vse drugo si pa že tako izvedela!

:love::modri::love::roza::love::modri::love::roza::love::modri::love:

mei -> malo zaskrbljena (22.11.2004 8:04:38)

nič skrbi - samo lepe misli

čestitam tudi jaz
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

lp
mei

rouzi -> malo zaskrbljena (22.11.2004 10:15:53)

Joj čestitam!!! Jaz sem izvedela za srečno novico teden pred tabo! Imam enake težave, me malo špika, pa ne skos. pa napihnjena sem za znort!
Jaz imam pregled šele 30.11. Ti ne morem povedat kako težko čakam...

ČESTITAM!!

t_t_y -> malo zaskrbljena (22.11.2004 15:07:05)

Če imaš krče so to lahko vodne ciste, ki se baje večkrat pojavijo ob zanositvi in nato ko plod zraste tudi kmalu izginejo. Tako je bilo tudi pri meni - nekaj tednov je bilo kar hudo, okrog 10t ali 12t pa me je nehalo boleti in tudi G je preverila, in so te ciste res izginile. Skratka ne skrbi, vse bo OK.

Anonimen -> malo zaskrbljena (22.11.2004 20:42:36)

Ej punce, pa ve ste res krasne! Sploh ne morem verjet koliko čestitk, nasvetov in tolažbe okrog skrbi prejemam. Najboljše ste!!!:bravo: Še toliko več mi pomeni, ker sem takoooo zelooo srečna zaradi nosečnosti, čeprav je bila bolj kot ne presenečenje.9nebesa
Jaz imam pregled šele 10.12. in se mi tudi tako vleče za znort. Komaj čakam! A mislte, da se ga bo že dal na ultrazoku videt?:sloncek: Verjetno ja, ne?
Lep večer vsem in se beremo!:nosecka:

Stran: [1]