Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: posteljno varovalo - ograjica 12.4.2010 10:08:09
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
mi smo imeli tako iz BC, ko je potrebno dat en del pod jogi- samo smo ugotovili, da odkar ima drugo ograjico - tako doma narejeno iz lesa, ki se jo samo zatakne na stranico postelje:http://www.zupanc-mizarstvo.si/default.asp?pid=otroske-sobe&mid=sl&GaleryID=30 - ful ful boljše spi. Ker prejšnja ni imela ploske površine, ki se jo zatakne, je pač jogi malo visel- mene bi tudi to motilo, sem glede spanja bolj občutljive sorte. Skratka sem ful vesela, da se je mož postopil in naredil tako, kot se jo vidi na sliki.
|
|
RE: posteljno varovalo - ograjica 12.4.2010 12:20:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ČebelicaMaja, to je bil tut moj pomislek glede teh ograjic, samo kot sem napisala, pri nas niti v poštev niso prišle.
|
|
|
|
RE: posteljno varovalo - ograjica 13.4.2010 13:40:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša punca bo čez par dni stara 17 mesecev, imamo pa tole posteljico: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80108662 ... tako da na vašo bo 100% pasala oz. paše na vsako, ki ima rob visok vsaj 4cm in devel okoli 2cm (+-0,3cm).
|
|
|
|
RE: posteljno varovalo - ograjica 13.4.2010 13:47:49
|
|
|
|
Ekaz
|
Hvala za poročanje. Bom nabavila, saj je res poceni...pa še lepo zgleda.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?