Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: posteljno varovalo - ograjica 12.4.2010 10:08:09
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
mi smo imeli tako iz BC, ko je potrebno dat en del pod jogi- samo smo ugotovili, da odkar ima drugo ograjico - tako doma narejeno iz lesa, ki se jo samo zatakne na stranico postelje:http://www.zupanc-mizarstvo.si/default.asp?pid=otroske-sobe&mid=sl&GaleryID=30 - ful ful boljše spi. Ker prejšnja ni imela ploske površine, ki se jo zatakne, je pač jogi malo visel- mene bi tudi to motilo, sem glede spanja bolj občutljive sorte. Skratka sem ful vesela, da se je mož postopil in naredil tako, kot se jo vidi na sliki.
|
|
RE: posteljno varovalo - ograjica 12.4.2010 12:20:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ČebelicaMaja, to je bil tut moj pomislek glede teh ograjic, samo kot sem napisala, pri nas niti v poštev niso prišle.
|
|
|
|
RE: posteljno varovalo - ograjica 13.4.2010 13:40:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša punca bo čez par dni stara 17 mesecev, imamo pa tole posteljico: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80108662 ... tako da na vašo bo 100% pasala oz. paše na vsako, ki ima rob visok vsaj 4cm in devel okoli 2cm (+-0,3cm).
|
|
|
|
RE: posteljno varovalo - ograjica 13.4.2010 13:47:49
|
|
|
|
Ekaz
|
Hvala za poročanje. Bom nabavila, saj je res poceni...pa še lepo zgleda.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?