Anja167 -> Zmešana od oblekic (22.11.2004 0:19:38)
|
Živjo! Jaz imam pa najraje kar bodi (do enega 2. meseca imaš lahko tudi benkice, dve zloženi eno v drugi, dokler otrok preveč ne miga in ne lezejo ven), čez pa žabice - se mi najbolj obnesejo, najhitreje gre. Kar se tiče bodijev, sem kupila take, kot so benkice, pa se ne obnesejo, predolgo traja, da vse zapneš, naš se buni, boljši so tisti za čez glavo. Od začetka smo pa mi bili podnevi in ponoči v istem (dve majčki zgoraj in ene žabice pa nogavičke), zdaj pa počasi uvajamo pižamico, pod katero je še ena majčka/bodi. Glede imen oblačilc se pa nič sekirat, ker jaz še zdaj ne vem točno, kako se čemu reče (npr. kaj je pajacek, kaj je pa tisto kot pajacek, samo da nima rokavov). Se mi zdi, da si kar prav napisala, kaj je pižamica in kaj je bodi. Tetra plenice pa mi zlagamo drugače kot Jančika (prepognemo po traku dvakrat, nato počez), ampak se mi zdi, da je to funkcioniralo zgolj za široko povijanje. Zdaj ko jih imamo samo še za podiranje kupčka in za pod rito pri previjanju, jih pa vedno potem nanovo zlagam, tako da je Jančikin sistem boljši. :bravo: LP.
|
|
|
|