NOČE JESTI MLEKA (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

tajara -> NOČE JESTI MLEKA (19.11.2004 22:38:38)

Z mojim sončkom imava en problem.Od kar se je rodil ni hotel jesti mleka.Ne prej mojega, ne zdej kupljenega.Tako, da smo se trudili okoli tega še pa še.Nap. dala sem mu jesti ko je dlih zaspal ali sem ga zamotila z kako igračo ali pa sem mu pela zravem.Zdaj pa je že tako velik, da mi z ustki drži cucelj in noče vleči ali pa začne tako užaljeno jokati, da moram popustiti.Ko sva začela z uvajanjem goste hrane pa je še slabše.Ponoči pa dvakrat je in to brez problema - to mleko.Nevem kaj naj naredim.Koliko mleka pa dnevno sploh potrebuje 6 mesečni otroček.Naj še povem, da sva že menala mleko dvakrat, zato nebi rada več.

LP:sloncek:

anaj -> NOČE JESTI MLEKA (20.11.2004 7:56:07)

Ja vem to je velik problem. Kaj pa mlečne kašice? Sta poskusila? Rižolino, frutolino, keksolino,... To krasno skrije okus po mleku. Pri moji mi za enkrat uspe. Ali pa gres kuhan na mleku za večerjo, pa polenta kuhaba na mleku in zrečena s sladko smetano,... Tudi to včasih uspe pri kolegici. Saj ni važno, da pije mleko, važni so MLEČNI IZDELKI.
Saj jaz tako mislim

:kuza:

kimi -> NOČE JESTI MLEKA (20.11.2004 15:04:26)

meni je zadnjič rekla naj bi imeli:duda:500 ml mleka dnevno pa ga lahko vmešaš v karkoli čokolino, kašice, banane...

Stran: [1]