Anaelisa -> Kako pa vi zaspite oz. uspavate (19.11.2004 22:15:57)
|
Jaz mislim, da to ni nič narobe, če zaspi pri tebi, dokler tebi to paše, je čist fajn! Moja mala je na začetku več spala pri meni, je bilo tudi poletje in zelo toplo, tako da sem jaz lahko imela roke nepokrite. Sem pa potem kmalu pogruntala, zakaj me čez dan vse boli, zjutraj sem včasih komaj šla po stopnicah, tako so me bolela kolena! To je bilo zato, ker je spala pri meni, imam pa samo en meter široko posteljo, in sem bila celo noč podzavestno totalno pri miru in sem se enostavno "zaroštala". Potem sem jo zaradi tega začela kar dajat v posteljico, in je vedno lepo zaspala, sedaj je pa stara 6 m. in še vedno (in vedno bolj) kraljuje v svoji posteljici. Je pa res, da ima ful cortiš posteljico, je kar velika, fletne barve, pa en kup luštnih igrač ji visi... No, sedaj spi pri meni le še zjutraj, ko jo vzamem k sebi, da jo podojim, potem pa še za kakšno urico zaspiva. Vendar je sedaj bolj smotano, ker je mraz in potem naju moram ful pokrit... Jo pa pred spanjem okopam, potem malo poje, potem jo pa dam v vrečo, jo podojim, zapojem uspavanko, dobi dudo in hop v posteljico in spančka! Kako pa je z atijem pri tebi? Je v postelji sploh še prostor zanj? Ali ga sploh ni? Lahko noč in eno bolho za pomoč, če te pa pič, pa na RR skoč!
|
|
|
|