Res dobro napisano in za razmislit... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Seven* -> Res dobro napisano in za razmislit... (19.11.2004 21:59:43)

http://med.over.net/phorum/read.php?f=11&i=347572&t=347572

Pocartajte svoje soncke...

Gina -> Res dobro napisano in za razmislit... (19.11.2004 22:17:44)

Vsi otroci bi morali biti scrklani v ljubezni:sloncek:, nikoli je ni prevec.:duda:

Anonimen -> Res dobro napisano in za razmislit... (19.11.2004 22:21:30)

Joj, kako bi ga jaz crkljala, pa se ne pusti. Moj je eden tistih otrok, ki so prva dva ali tri mesece kar več ali manj prespali. Nič krčev, nič joka. Takrat se je zgleda navadil, da ga pač nismo nosili po rokah in se sedaj noče crkljati. Ali pa je kaj drugega, kaj pa jaz vem.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.11.2004 22:22:33)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

tajara -> Res dobro napisano in za razmislit... (19.11.2004 22:24:30)

Sem šla prebrat na forum in me je kar zmrazilo.Na žalost pa res obstajajo tudi take mamice.:((
Jaz sem kr malce jezna na njih.:hudicek:
Sej tudi jaz gdaj rečem:" Ti si pa tako razcrkljan." AMPAK GA ŠE VEDNO KO JOKA POTOLAŽIM.Tudi del noči spi pri meni in večinoma je po rokah.Pa vseeno saj kmalu ne bo hotel biti več in tudi ne spati pri meni.IZKORISTIMO TA ČAS Z NAŠIMI SONČKI!:duda:
CARTAJTE JIH!9nebesa

Anonimen -> Res dobro napisano in za razmislit... (20.11.2004 8:42:37)

Hojla..ja mislim,da take ne bi smele imeti otrok,ker so jim vse izgleda v napoto.Jaz moje velike otroke še vedno crkljam.Pa si predstavljajte našo veliko familijo:nekega večera so se mi v zakonski postelji pridružili obe hčeri pa sine in vnuk.Koliko smo se nasmejali:)-pogovarjali žgečkali.skratka prijeten večer..pol pa se nam je še pridružil moj mož,je pa postalo nevarno da se sesuje postelja :)-in sem vse nagnala spat.Mi to večkrat počnemo,radi se crlkljamo:)-:)-Ljubite in crkljajte svoje:duda:naj vam ne bo žal..LpNeva:rozica:

Anonimen -> Res dobro napisano in za razmislit... (20.11.2004 9:17:00)

Jaz jo crkljam toliko kot sama hoče, pa še malo več. Pa ji zmeraj pravim da jo bom dokler bom močnejša in večja kot ona! :)-:)-:)-

zmaga -> Res dobro napisano in za razmislit... (20.11.2004 12:19:43)

Ojla !
Jaz sem se pa kar zjokala, ko sem to prebrala.Odkar sem mamica, sem ful občutljiva, ko preberem kaj žalostnega o otrocih.Ne morem verjet, da se lahko kakšna mamica tako obnaša.A ni najlepše na svetu, ko lahko svojega sončka crkljaš in božaš in tolažiš, ko mu je hudo?!!!To so najlepši občutki na svetu!!!!!!!!!
Komaj čakam, da se Iza zbudi, Pa da se bova cartale!
Lepe pozdravčke vsem zlatim in ljubečim mamicam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rozica:

Tejči -> Res dobro napisano in za razmislit... (20.11.2004 12:58:01)

BREZ BESED!

KIRA -> Res dobro napisano in za razmislit... (20.11.2004 13:00:29)

To pa že ni dobra mama. Moja sicer tudi izsiljuje, ker s hoče nosit, ampak jo ravno zato nosim, ker bo hitro zrasla in več ne bom imela prilike. Poleg tega pa je moje VSE, mogoče ne bova več imela drugih otrok ,tako da sedaj izkoristim kolikor se le da. Poleg tega pa take majhne otročke pomiri samo mamina bližina. ne rabijo drugega kot da so siti, previti in da jim mama carta.... jaz želim moji sončici samo naj naj najboljše.
Moja lubica lepo rase in je zadovoljna..9nebesa

india -> Res dobro napisano in za razmislit... (20.11.2004 13:11:42)

Ja, tudi sama sem mnenja,da to ni dobra mati. Zakaj je potem sploh v bolnici z otrokom. Pa naj gre domov, bodo sestre bolje poskrbele za miška.
Midva z možem sva,ko je bila naša Anja pri treh letih 2x v bolnici, preživela vsak možen trenutek z no. Jaz sem bila cel dan pri njej, mož je prihajal tudi trikrat k njej. Ostali čas pa je preživel doma s Karin. Ja, nekateri so res za pretepst!
:grrr::grrr::grrr::grrr:za takomamo in:angel::angel::angel::angel: za malega miška

tjaga -> Res dobro napisano in za razmislit... (20.11.2004 13:14:21)

Ja očitno majo eni otroke samo za image.

Telebani!!!!!!!!!!!!!

:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

kimi -> Res dobro napisano in za razmislit... (20.11.2004 15:32:11)

ja res za razmislit

Ezi -> Res dobro napisano in za razmislit... (20.11.2004 22:23:43)

No, tole mi je dalo mislit ... in prav je tako:grrr:!!!!!

Nejc se še vedno zbuja zelo, zelo pogosto, danes spet na eno uro, jaz pa že vsa tečna ... "ma Nejc no!" ... in grdo gledam, ker sem že totalno zmozgana ... koza trapasta sem:hudicek: No, zdaj ne bom več :((... malo res pozabiš, da te otroček potrebuje zdaj in si te želi ob sebi, kmalu pa pride čas, ko me ne bo več tako rabil oz. potreboval me bo še, ampak se verjetno ne bo hotel crkljati tako kot bi jaz želela ...

Neprespana Ezi :racka:

* -> Res dobro napisano in za razmislit... (23.11.2004 21:16:11)

Ma to je grozno...najraje bi kar šla po tega otročka in ga vzela k sebi, pa bi še njega dojila, cartala in previjala, oblačila, skrbela zanj tako kot za Nejčka.
Me kar srce boli in ne smem več misliti na to...

Kako je to možno, da se dogaja????
Zakaj pa potem imajo otročke? Kje je njihov materinski čut? A se ne prebudi v vsaki slej ko prej?

Nič jasno...joj..najraje bi šla po otročka...:((:((:((

Stran: [1]