violinski
|
Se nisem že dolgo javila, ker se ni nič kaj zelo posebnega dogajalo, vsaj s 4-letnico ne, medtem ko nam 2-letnik vsak dan da toliko vetra, da nam fajn pokaže, kako so mlajši otroci drugačni od starejših in kako so fantki drugačni od punčk. Zdej imamo pa dve novi stvari tudi pri 4-letnici: tista dolgolaska na sliki pod mojim nickom je sedaj ostrižena na luštnega paža (na lastno željo) in zdaj na moje oči zgleda vsaj 5-6 let stara. Malo mi je žal za laski, ampak saj zrastejo. Pa zdaj pozimi bo itak imela kapo, poleti pa bodo spet čopki. Druga je ta, da smo v petek zjutraj sami od sebe našli R, ki smo ga že dolgo iskali. Črke so torej vse na broju, čeprav še kdaj pa kdaj pozabi, da so v abecedi tudi šumniki (zaba, piscancek), ampak to je sama lenoba. Ponavadi ponovi sama za sabo in se popravi. R sedaj kdaj pa kdaj izgovori, kdaj pa ne. Našadva blazno rada pometata ali sesata, sedaj smo kupili 'električno metlo' od Electroluxa, tisto, ki ima vgrajen sesalček za drobtinice in je to najbolj aktualno. Sprehodi, tobogananje, tlačenje divjih kostanjev v žepe, lepljenje nalepk, najraje tistih od Cicidoja, čitanje pravljic (največje navdušenje žanjejo Moj prijatelji Piki Jakob, Ptiček brez kljunčka in sedaj Rokove zgodbice) pa malo plesanja mimo muzike. V kratkem bo imela RD, jaz pa ne vem, kaj naj 'naročim' žlahti, da prinesejo, ker imamo itak polno stanovanje vsega/igrač, barvic, pobarvank, plastelina, Lego kock.....? Imate kako idejo?
|