violinski -> RE: 4-letniki (17.9.2007 14:30:43)
|
Dan! Malo sem vas zapostavila, sem pripravljala službene zadeve za odhod na dopust. Zdaj sem na dopustu in imam nekaj časa, nismo pa nič planirali kam it, kvečjemu se bomo tu okoli malo potepali, kako kolesarjenje, če bo vreme, kako plavanje, ne nujno v Ljubljani, mogoče gremo pogledat Piko Nogavičko, pa sigurno pade še kak izlet. Naša Lana je visoka okrog 105cm, ima pa 17 kil. Je kar suhica - težava je zanjo najti hlače, ker ima dolge noge, v pasu je pa nič ni. Tako so ji v širino prav oblačila za triletnike, v dolžino pa za štiriletnike (104 in 110). Tudi midva se pri virozah usklajujeva, komu je kateri teden bolj enostavno biti doma, včasih pa le ponucava babi servis, samo pri taki oddaljenosti je to malo težje. Pri bolezni pa ne marava, da bi otroka kar oddala. Ju imava vedno doma, pa tisti, ki ga čuva, naj ga čuva pri nas. Seveda, da ni enostavno, ampak se je treba organizirat. Zaenkrat je šlo, za naprej pa sproti. Zdaj smo začeli, pravzaprav že prejšnji teden z eno kuro Pikovita, pa da vidimo, če bo kaj zaleglo. Z ihticanjem nič novega, vsake toliko se zmisli da bi bilo fino malo pojokcat in to pridno izvaja. Meni kodra živčke, ma se ne pustim zmesti. Pa cepetanje. Kako mi gre pa cepetanje na živce - to je začela delat šele sedaj, prej tega ni delala. Po moje se uči od tamlajšega brata, ki je pa ravno v fazi preučevanja, kako daleč lahko pride s trmo. Pri nas se pripravlja na dež. Škoda. Sem računala na indijansko poletje.
|
|
|
|