Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 24.8.2007 22:09:53
|
|
|
|
moci
|
moja najhujša bolečnina, ja. ko me je s prsti odpirala. groza.
|
|
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 25.8.2007 14:31:30
|
|
|
|
birdy
|
Mene je tud bolel k sam satan. pa tud jst sem se odpirala po šolsko kot je babca rekla: 1 ura 1 cm! sam me pa niso pregledoval med popadkom. edin pol k so ugotovil da se mala ne spušča so med popadkom pregled delal. Tinča1, sam nej te ne bo strah, pa ne krč mišic tam spodi, pa bo vse o.k.
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 25.8.2007 20:28:48
|
|
|
|
baja*
|
Mene pa niti niti 1x vmes pogledala, ker sem se odprla v 3 urah . Me je pa bolel tisti prvi pregled, preden te dajo v porodno sobo.
|
|
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 25.8.2007 20:37:01
|
|
|
|
S@nta
|
Je full odvisno kdo te pregleda, eni pač znajo tudi nežno, samo srečo moraš imet kak naletiš. Razen tistega, ko ti pomagajo pri odpiranju pa po moje ne gre bolj nežno naredit, tisto pa res boli, ko....
|
|
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 26.8.2007 14:42:16
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Mene je tudi to bolelo kot , pa še 12 dni sem bila čez rok in so mi že takrat na dva dni pregledovali, potem pa še v porodni, ko pa so mi predrli mehur, pa sem imela v trenutku rit na vzglavniku , kar vrglo me je nevede od bolečine.
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 26.8.2007 21:07:04
|
|
|
|
ElaM
|
Pregledovanje me je bolelo zmerno, ampak širjenje MV na silo, to pa boli za umret.
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 27.8.2007 12:59:31
|
|
|
|
ajja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala zelena Mene je bolelo ful, ko me je v porodni najprej en dohtar pregledal - se mi je zdelo, da ima šape ko medved Pri meni isto, še posebej pa me je bolelo, ko 300 , ko je rekel, da bom rodila kje jutri, jaz sem pa imela že skoraj čisto končne popadke. Potem me sploh niso imeli več časa pregledovati, ker sem rodila v 40 minutah (ne pa jutri ).
|
|
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 28.8.2007 14:33:09
|
|
|
|
Tinča1
|
Na ginekološkem pregledu tudi šarijo po tebi? V katerem tednu pa
|
|
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 28.8.2007 14:49:17
|
|
|
|
Ronči
|
Jaz sploh nisem čutila ne pregleda in ne širjenja materničnega vratu.
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 28.8.2007 17:22:39
|
|
|
|
Shana banana
|
Pa zakaj so nekateri tako grobi? Jaz nimam visokega bolečinskega praga (čeprav bi ga rada imela) in me boli že zdaj ko pomislim kako je vas bolelo. A nič ne pomislijo, da bi njih tudi bolelo če bi tako rovaril po njih? Nismo me krive, če imajo slab dan. Prav slabe volje sem zdaj. Že na NS me je bolel, ko mi je g. tolkla po trebuhu, da se je premaknil, pa nič ne morem za to. Pomoje bom kar tult začela na njih, če ne bodo človeški. Saj vem, da bo bolelo, ampak, da bo še kdo grob z mano... Dobre ste tiste, ki ste stisnile zobe
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 28.8.2007 20:36:58
|
|
|
|
felicia
|
Jaz se sploh ne spomnim pregledov oz. so me pregledovali sam se ne spomnim te bolečine. Sicer sem imela kar zahteven porod ampak sem bila psihično ful pripravljena na hujšo bolečino tako da se mi porod niti ni zdel boleč- na mojo srečo!
|
|
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 30.8.2007 13:25:06
|
|
|
|
siskamiska
|
Če se samo spomnim kako je bolelo " ročno" odpiranje na silo sem prepričana da ne grem več rodit. Ampak srčno upam da bom še kdaj šla, ker se tega poroda ne spomnim, si pa želim vsaj enkrat vedeti kakšni so občutki ko rojevaš.
|
|
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 30.8.2007 14:05:32
|
|
|
|
tadejat
|
Ja ta pregled, koliko sem odprta me je zelo bolel in sem zelo krčila mišice.Spraševala sem se kaj šele bo, če že zdaj tako boli.Pa sta me zelo čudno gledala babica in porodničar kva mi je in da so to hormoni-kr neki.
|
|
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 1.9.2007 21:04:26
|
|
|
|
* Mateja *
|
Bolelo??!! Ne!!!!!!!!!! Mene je vse bolelo za pop*****!!!!!!!!! Se ne smem niti spomnit, in Nejc je imel samo 1360g. Ne vem če bi rodila, če bi imel 3 kile, pomoje nebi prišel skozi mene!!
|
|
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 2.9.2007 0:24:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvič me je bolelo huje kot popadki, pa so bili tudi ti peklenski, samo kolikor vem, so me še odpirali zraven. Se spomnim, da sem jokala od bolečine zaradi tega. Drugič me ni tako zelo bolelo, čeprav me je še vseeno.
|
|
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 2.9.2007 9:12:15
|
|
|
|
mišk
|
Ojoj, kak mi je žal, da sem sploh šla brat to temo!! Zdej me je šele strah poroda! Kdo bi si mislu, da že en sam pregled tko boli! Pa že takoj ko prideš v porodnišnico?! No, po eni stran pa mrbit dobr da se pripravim na vse, bom mogoče potem "prijetno" presenečena?!?
|
|
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 2.9.2007 9:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
mene pregledi niso bolel vmes, me je pa bolel tko da sem mislna da bom ušla z mize ko mi je na konc dohtar z rokami raztegnil maternični vrat, da je šla glava skozi. tolila sem ko žival se spomnim kot bi bilo pred pol ure. še nočne more sem mela ene 3 noči od tega
|
|
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 9.9.2007 16:41:21
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Mišk, nehi no! Sej ni vedno tako! Poglej kolk je odgovorov na tej temi in kolk je uporabnikov rr-a! Zanemarljivo razmerje!
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 16.9.2007 15:17:06
|
|
|
|
Skabi
|
Jaz pa zdaj prvič slišim, da te ročno odpirajo, pa mam dva poroda za sabo. A so vam povedal, da to delajo?? Ja, preverjanje med popadki je pa grozno.
|
|
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 17.9.2007 17:34:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila sedaj na treh pregledih preko pdp. Prvi ni bolel niti malo, drugi je bolel vendar se je dalo zdržat. Danes pa je tako zelo bolelo, da sedaj 8 ur kasneje še vedno komaj sedim . Je pa bil vsakič drugi G, torej je odvisno veliko ravno od njega.
|
|
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 17.9.2007 22:06:50
|
|
|
|
Nikki24
|
Bolelo - bolj kot cel porod
|
|
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 20.9.2007 21:35:55
|
|
|
|
Ajvy
|
Bolelo bolj kot porod, in je bilo skrajno neprijetno...
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 20.9.2007 21:39:33
|
|
|
|
lemavrica
|
Bolelo kot in me je bilo strah vsakič ko so to počeli, edino ena babica je bila tako nežna da skoraj ni nič bolelo.
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 20.9.2007 21:54:59
|
|
|
|
PBJ
|
Po pravici povedano - mene ni tako hudo bolelo. Sem bila že vajena bolečin in ko mi je med popadkom raztegovala maternični vrat ni bilo tako strašno. Nič ni bilo treba tuliti.
|
|
RE: Je vas tudi bolelo? 21.9.2007 8:13:21
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Nosečnice, nič bat, saj boste zmogle. Bolečina ni takšna, da je ne bi mogle zdržat. Res je, širjenje MV boli, ampak da pa ne bi mogle zdržat... To pa ne. Sploh pa imejte pred očmi, da boste dobile nekaj najlepšega na svetu! Za tega svojega pikeca, ki zdaj skače po dnevni sobi in se igra z lego kockami, da je MOjster MIha, bi dala to še milijonkrat skozi. Meni ni bilo NIČ HUJŠEGA kot to, da sem pričakovala tisto ta hudo bolečino, ki tako zelo zelo zelo boli... sem pa prej rodila!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?