|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težka šolska torba
21.8.2007 12:09:55   
hrabra miška
Moj starejši sin,gre v septembru v tretji razreduser posted image ,ja kako čas beži. Sva zdaj zavijala zvezke in dajala na kup, potem sva pa stehtala samo potrebščine,brez torbe in imajo skoraj 6kg.
Men je to tolko težko,glede na to da je mali ful drobižek.
Kako naj imajo potem v redu hrbtenicouser posted image ?
Saj ima anatomsko torbo,ki ima ojačan hrbet in kovinsko oporo notr,sam kaj mu to pomaga če ga kar zanaša ko ima torbo na hrbtu.

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 21.8.2007 13:33:52 >

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A je to normalno?
21.8.2007 12:11:48   
Lianna
Rešitev je torba na kolesih.

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2007 12:21:13   
dulcinea
Nauči otroka, da bo v šolo nesel samo stvari, k i jih tisti dan potrebuje.

Sama sem velikokrat potežkala kako učenčevo torbo. Ker sem si skoraj spahnila rame, mi je kakšen zložil vse ven. Notri smo našli vse knjige in zvezke, ki jih tisti dan nismo potrebovali (predmeta ni bilo na urniku). Poleg tega je imel notri še kako igračo, ppredvesem punce so imele še beležnice s posebej trdimi in težkimi platnicami in podobno. Nato smo en dan naredili akcijo. Iz torbe smo zložili prav vse in nazaj dali samo tisto, kar smo potrebovali tisti dan. Otroci so se čudili, da je njihova torba veliko lažja.

V razredu prakticiram, da ima vsak otrok svoj predal, kamor spravi opremo za športno, v eni omari pa imamo po kupčkih zložene vse učbenike in zvezke. Tam lahko otroci pustijo zvezek/učbenik, če ga doma ne bodo potrebovali (DN, učenje).

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
21.8.2007 12:21:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lianna)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2007 12:22:42   
pety78
Pa mora vsak dan imeti vse zvezke in knjige v šoli?user posted image

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2007 12:24:00   
pety78
Aha, je že Dulcinea odgovorila. user posted image Mi še nismo tak daleč.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2007 12:24:24   
srki
Upoštevaj nasvet od Dulči.

Verjamem, da se marsikaj nepotrebnega skriva v torbah.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2007 13:12:49   
hrabra miška
Upam da bojo letos pripravili urnike za otročke,ki obiskujejo 3 razred. Lani je  hodila od kolegice tamala v 3 razred in niso imeli urnika,pa je morala vse nosit v šolo.
Ja, sem pa že gledala torbo na kolesih, oziroma dokupim samo kolesa in ročaj,če si ne bojo izmislili urnika.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.8.2007 13:31:16   
purple
Pri nas od prvega do tretjega razreda puščajo stvari v šoli. Bolj se mi smilijo višješolci. Moja dva tavelika(6. in 7. razred) pa imata res težke torbe, pa nosita v šolo samo tisto, kar imata tisti dan na urniku.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

Neposredna povezava do sporočila: 9
21.8.2007 14:02:45   
hrabra miška
Pri nas pa jih puščajo samo v 1 in 2 razredu. Bomo že nekaj pogruntal.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.8.2007 14:36:58   
Pia73
Normalno ni je pa zaskrbljujoče. Ja, če ne puščajo več stvari v šoli potem pa bodo itak dobili urnik, sicer pa ga zahtevajte.

Mi še tudi nismo tako daleč, gre sin v 2. razred, stvari pa ima kot, da ge v srednjo šolo,.......user posted image

Ja, ja,...

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?