RE: Ali kupujete.... (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

Marogica -> RE: Ali kupujete.... (22.8.2007 1:13:35)

Aja, pa nekih blaznih" firm" ne kupujemo za otroke, saj jih tudi za naju ne.

tina104 -> RE: Ali kupujete.... (24.8.2007 10:01:56)

Jaz sem mu tudi čevlje prvič kupila komaj pri enem letu. Prve sva kupila v Pami obutev oz. La scarpa in tudi zdaj spet ene. Take športne copate ima ene iz Deichmanna, copate pa prve od Katja in Alen, kupljene v Pikapolonici, zdaj pa od Cicibana. Meni se Ciciban ne zdi nič kaj ekstra, se mi zdi pa da naš zelo rad nosi te iz Pami. 

arielca -> RE: Ali kupujete.... (24.8.2007 11:31:30)

Prvi čevljčki moje gospodične so bili Superfit (še vedno nosi Superfit copatke). Imela je tudi Adidas in Nike superge, Merrel športne čevlje, ene luštne zaprte sandalčke iz Pami oz. La Scarpe, Teva sandalčke za v vodo, ... Pri čevljih pogledam na kvaliteto in udobje, pazim tudi, da ji model ustreza, ker ima precej visoko nart.
Kupujem pa v Massu, La scarpi, v Tomas sportu, Hervisu ...

frutka_ -> RE: Ali kupujete.... (24.8.2007 21:09:07)

Najraje in najbolj zdovoljna sem z GEOX-ovimi, Cicibankami, Super fit, Adidas, Nike...morda še kaj. Mali ima široko nogo in visok nart zato mu je veliko čevljen enostavno preozkih. Geox se mi zdijo izredno kvalitetni. Imajo fajn ceno, ampak so mehki, široki, uporabni, pralni,...
Vsak otrok ima drugačno nogico, zato boš sama najbolje ugotovila kaj mu najbolj utreza. Ko je možno pa naj bo bos. Na plaži, na morju, na vikendu,  v stanovanju, v parku, na travi, pesku, kamenčkih...Zunaj pa ene fajn čeveljce nabavi, ki ustrezajo kvaliteti, ceni in udobnosti.

tana-2 -> RE: Ali kupujete.... (25.8.2007 23:09:29)

Naša fizioterapevtka je najbolj hvalila Superfitove. Meni so pa tako grdi:)).

tajtaja -> RE: Ali kupujete.... (25.8.2007 23:18:08)

Prve čeveljčke so imeli vsi Cicibanove, tako jih imata tudi Taja in Taj. Maj je nosil Cicibanove do 4 leta, tudi športne copate. Sem ga pa ravno včeraj opazovala, kako zelo izrazit platfus ima, kljub dobri obutvi. 

Boni3 -> RE: Ali kupujete.... (30.8.2007 10:27:33)

Superfit ni za nikamor,sem mu letos kupila ene ful lušne športme sandale,so po mesecu od povsod visele nitke,guma se je odlepila itd...Cicibank ne nosi,ker imajo ortopedski podplat. Kupimo dober čevelj,usnjen mehak in udoben,ne glede kaj na njem piše.Fajn so se obnesli tudi italijanski pinoccio,kupljeni v Peku. Usnjeni,široki,skoraj nič ortopedakega podplata. Super

kaya2007 -> RE: Ali kupujete.... (30.8.2007 11:48:54)

saj v deichmanu imajo veliko firm

kje pa sploh je ta trgovina?

tinatona -> RE: Ali kupujete.... (30.8.2007 23:51:36)

Hej!

Zdaj po novem je tudi v Ljubljani - v Tuš centru - kjer je bil včasih Bauhaus (malo naprej od koloseja). Jaz sem bila ravno danes tam in sem bila full razočarana - niso imeli nič posebnega; tako da sem šla spet v Cicibana.

LP Tina

Šaki -> RE: Ali kupujete.... (31.8.2007 10:11:24)

kje pa lahko kupim te Superfit čeveljčke??????????????[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]