|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ingver in cimet, krvomočnica, plahtica, rman ...
21.8.2007 11:36:16   
MARTINŠČICA
Hojla,
na spletnih straneh alternativne medicine sem zasledila, da proti neplodnosti pomaga čaj ingverja z dodatkom cimeta, saj ingver segreva rodila in pospešuje cirkulacijo in razstruplja organizem, cimet pa razsluzi, možno zasluzenost rodil.

Kar se tiče čajev krvomočnice, rmana in plahtice pa navajajo, da imatjo sposobnost krčenja rodil, vendar niso najbolj navdušeni nad njimi. Čaje morate piti najmanj 14 dni do 3 mesece, da telo prepozna sestavine.

Zelo priporočajo Keglove vaje za krepitev mišic medeničnega dna (tudi med samim spolnim odnosom), saj to pospešuje cirkulacijo celotne medenice in je tudi oskrba s kisikom boljša. Na netu so precej komplicirani opisi teh vaj. Oni predlagajo naslednje:
Pomembno je dihanje ... Počasi zategujemo presredek, med tem počasi vdihnemo. Ko počasi spuščamo presredek, obenem počasi izdihnemo. Zakaj? Ker z vdihom dvignemo diafragmo oz. mišice, ki jih ženske ne čutimo v notranjosti. Saj ni potrebno dihanje, kot da ste pred porodom, važno je, da to naredite z občutkom. Sčasoma se dihanje izpusti in lahko izvajate hitrejše kontrakcije presredka. Namen je, da se ojačajo tudi notranje mišice vagine in ne samo medenično dno, kot navajajo pri keglovih vajah. V kolikor začutite rahlo zbadanje ali kaj podobnega, pomeni, da ste malce pretiravali v izvajanju. Nič zato, se bodo mišice vsaj zbudile. Skratka za keglove vaje ne potrebujete nobenih priprav, razen volje.

Bom poskusila še sama vsak dan malo razmigat svoje nevidne mišice.

Daste kaj na to ali ne?

LP Martinščica

200% MAMI
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ingver in cimet, krvomočnica, plahtica, r...
21.8.2007 11:38:26   
Anonimen
Kupi si kuglce pa boš delala keglove, brez napora.user posted image

Čaj bom pa probala, pa da vidimo...user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ingver in cimet, krvomočnica, plahtica, r...
21.8.2007 11:42:49   
*sanela*
Jaz kar pridno vadim user posted image user posted image user posted image !
Celo nosečnost sem vadila. Pri porodu sem se lepo odprla in nič nisem popokala tako da nisem bila šivana user posted image .

Kar se tiče čajev, pa mi niso nič pomagali user posted image . Pila sem krvomočnico in plahtnico, pa nič. Še vedno čakam na user posted image !

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?