|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odtekanje vode ali urin?
21.8.2007 10:44:45   
sergi
Pozdravljene nosečke,
Sem v 39 tednu in v nestrpnem pričakovanju. Na forumu sem že kar dosti prebrala o tem kako naj bi izgledalo odtekanje vode vendar glede na to da gre za 1.porod nisem čisto prepričana. Plod mi sicer že kak mesec močno pritiska navzdol tako da hodim noro pogosto na lulanje. Enkrat se mi je že naredilo, da mi je ušlo malo vode, ko sem kihnila. Včeraj pa se  mi je sicer preden sem šla na WC kar močno ulilo. Predpostavljam, da gre za urin? Nisem pa sigurna! Jutri imam namreč pregled pri G, verjetno naj počakam ali kaj? Malo me je strah!

29.08.2007 se nama je pridružila najina sončica Tia!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odtekanje vode ali urin?
21.8.2007 10:53:42   
Anonimen
Preberi si tu, če ti bo kaj pomagalo:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1733124

Če se ti je močno ulilo, je po moje to to. Hm... Ne vem, tudi jaz sem prvič noseča. Kaj pa, če bi poklicala ginekologa??

(odgovor članu sergi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2007 11:03:03   
Spark
Raje pokliči ginekoliga, pa povej. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2007 11:05:50   
Anonimen
Ja, kar pokliči ga, tako bo še najboljše, pa ne glede na to, da imaš jutri pregled.

Pa srečno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2007 11:07:17   
blue sky
Tako se je meni dogajalo tisti večer, preden sem šla rodit. Zvečer sem šla spat, kakšno uro za tem pa občutek, kot da sem se malo polulala v pižamo. Grem na wc, zamenjam pižamo, grem nazaj spat in spet ista pesem čez kake pol ure. Ko sem spet šla na wc, mi voda kar ni nehala teči (nisem mogla zadržati), pol so se pa počasi začele močne bolečine v križu (beri: popadki) in tako sva šla z mojim v porodnišnico, kjer so na ctg-ju opazili popadke (ostala sem tam, saj so me takoj premestili v porodno sobo in sem kasneje rodila).

Najbolje, da greš do G in ti naredi Ctg; tako boš najbolj sigurna.

Želim ti lahek in hiter porod user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2007 21:58:58   
mu
pravijo da lahko poizkusiš tudi s tem da je urin slanega okusa voda pa sladkega in takoj veš pri čem si.Če pa to lahko narediš ...To mi je povedala ena mamica na predavanjih v porodnišnici.

(odgovor članu sergi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.9.2007 16:37:15   
Naja30
Jaz sem že cel mesec prej misla, da mi voda odteka in sem tud šla na pregled v P. Se je izkazalo, da mi samo user posted image  tako pritiska na mehur. No, poskušala pa jaz te zadeve nekako ne bi user posted image

(odgovor članu mu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.9.2007 16:53:06   
sacha
Sem že malo pozna z odgovorom, ampak pred kratkim sem pri ginekologu opazila reklamo za en test za ugotavljanje odtekanja plodovnice (hlačna podloga). Če se spremeni barva indikatorja(obstojna modra) pomeni, da je tekočina, ki uhaja, plodovnica. Test se imenuje Al-sense, imajo ga pa v lekarnah.

Lp!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.9.2007 17:01:01   
cmokec

Moja sestra je 7 dni pred PDP šla na pregled zaradi povečanega izcedka. Vsi so mislili, da ima povečan bel tok in je dobila svečke. Drugi dan so ugotovili, da ji pomalem odteka plodovnica.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu sacha)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......