Dejavnosti v vrtcu (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

MINEJA -> Dejavnosti v vrtcu (20.8.2007 22:38:45)

Ali morda veste ali imajo v vrtcu kakšne fakultativne dejavnosti? Npr. kak tuji jezik, ipd.???

Anonimen -> RE: Dejavnosti v vrtcu (20.8.2007 23:16:33)

Ja, pa strojepisje.

Anonimen -> RE: Dejavnosti v vrtcu (20.8.2007 23:17:29)

No, O.K., pri nas je tako, da imajo, če je interes. Ampak ga ni, se mi zdi.

Anonimen -> RE: Dejavnosti v vrtcu (21.8.2007 0:08:00)

V vecini vrtcev je anglescina. Mozno, da imajo kje tudi nemscino. Samo za moje pojme je butasto, da ce bi pol otrok iz skupine ''hodilo'' na to, da mora se druga polovica. Ponavadi ze pri 3 letih, ko se slovensko ne znajo dobro ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

April -> RE: Dejavnosti v vrtcu (21.8.2007 4:42:59)

Pri nas so tedejavnosti na voljo, ko je otrok star 4 leta in več. Potekajo pa tam od pol treh polpoldne naprej. So pa to ples, tuji jeziki.  To sem prebrala na letaku, kako pa je to v praksi pa ne vem.

Pajaca -> RE: Dejavnosti v vrtcu (21.8.2007 9:56:50)

Pri nas ni nič, so mnenja da vaški otroci itak ne rabijo plesa in tujih jezikov. edin na plavanje so jih vozili.

Drugače pa ribica te dejavnosti so le v starejši skupini, tam za tiste ki so stari 5-6 let. Teh pa je bilo pri nas lani 6, tako da res težko izvedeš kakršno koli aktivnost. Na srečo je generacija naše Pajacke bolj močna in upam da bo takrat kakšna stvar.

Putka -> RE: Dejavnosti v vrtcu (21.8.2007 10:42:15)

Pri nas imajo plesne urice in angleščino. Ampak baje je nov zakon, kjer bodo vse to ukinili, češ da starši dvojno plačujejo - za varstvo v vrtcu in istočasno za dodatne dejavnosti. Naj bi bile v popoldanskih urah. Ne vem, če so to že sprejeli, upam da ne.

Anonimen -> RE: Dejavnosti v vrtcu (21.8.2007 10:45:46)

Ja, putka, kolikor vem, so, oziroma je itak že prej bil tak zakon, samo potem so se eni starši v tej smeri nekaj pritožili, namreč, da dvojno plačujejo, in je Ministrstvo reagiralo, tako da so to vrtcem izrecno prepovedali.

Stran: [1]