|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kranjčanke in Šenčurjanke - ali je treba prek...
20.8.2007 19:30:51   
Anonimen
Torej pri nas je res v soboto in nedeljo bila kalna voda, taka rumena, da smo Tiborja skozi nadirali, da spet ni potegnil vode, ko je šel lulat.user posted image  No, pa smo potem ugovili, da jo je potegnil, le voda je take čudne barve. Potem smo počasi na to pozabili, pa tudi se mi zdi, da je voda vsaj v WC-ju že O.K.
Zdajle pa po TV slišim, da je treba ponekod vodo prekuhavat. To je tam, kjer dobivajo vodo iz zajetja pod Krvavcem, ker je voda kalna. In to so pač tiste vasi tam okoli in en del Kranja. Pa ne vem, kateri.
A ve kaj veste? A prekuhavate? Jaz sem jo zdajle dala kuhat za vsak slučaj. Koliko časa mora pa vret?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kranjčanke in Šenčurjanke - ali je treba ...
20.8.2007 19:31:51   
Anonimen
o hudič. prvič slišim. ne vem če imamo pa v britofu vodo izpod krvavca? grem gledat če je kalna?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 19:38:11   
Anonimen
No, tole sem našla na strani Komunale Kranj:

NUJNO OBVESTILO

Zaradi močnih sobotnih nalivov je na krvavškem vodovodnem sistemu prišlo do kalnosti vode.

Zato je na območju občin Cerklje, Šenčur ter Kranj povsod, kjer je voda motna oziroma kalna, le to potrebno pred uporabo obvezno prekuhati.

Prekuhavanje velja do preklica.

Zaradi današnjih nalivov je zopet prišlo do povečane kalnosti vode, zato smo morali dobavo vode prekiniti. Ekipe so že na terenu, zato pričakujemo da bo dobava vode čim prej omogočena. Kljub temu, pa velja obvezno prekuhavanje vode.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2007 21:18:29   
moci
aha, v vodicah imamo krvavško vodo in je tudi obvezno prekuhavanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2007 21:22:15   
Anonimen
Ja a pa si ti to vedela?

Tudi na spletni strani komunale je obvestilo z datumom 20. 8., to je danes. Piše pa "po sobotnem neurju", čeprav je bilo neurje v petek.
Jaz pa nisem vedela, zakaj zaboga imam drisko. Pa nikoli je nimam. No, zdaj vem. Ampak zdaj je voda že v redu, vsaj izgleda v redu.

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2007 21:23:45   
Anonimen
JA PREJ SEM JO ŠLA GLEDAT.NI MOTNA ZATO SEM VANJO HIT ZAMEŠALA ŠE MAL CEDEVITE PA SPILA. :) ZAENKRAT ŠE ŽIVA? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2007 21:27:07   
Njuškalo
Jaz sem bila pa na hrvaškem in sem se temu zgleda izognila.Ker nisem nobenega neurja skoz dala.Še dobro.Vodo imamo pa v redu, normalne barve.Zgleda, da je to že mimo.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2007 21:28:22   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

JA PREJ SEM JO ŠLA GLEDAT.NI MOTNA ZATO SEM VANJO HIT ZAMEŠALA ŠE MAL CEDEVITE PA SPILA. :) ZAENKRAT ŠE ŽIVA? user posted image

user posted image user posted image user posted image To je izpadlo glih tako, kot da si ful pohitela,pa dala cedevito noter....če bi slučajno naslednjič,ko pipo odpreš ven pritekla rumena voda....user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2007 21:51:56   
glista
Po radiu je bilo obvestilo, da je treba vodo prekuhavat na območju Cerkelj, Srednje vasi, Šenčurja, del Primskovega in Britofa. Vsi tisti, ki dobivajo vodo izpod Krvavaca.
Če niste zihr, ne bo nič škodilo, če jo prekuhate.
LP,
Pija.

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.8.2007 10:36:56   
Pajaca
Ha ha mi mamo pa čist drug izvir, tko da lohk pridete k nam po vodo.

(odgovor članu glista)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.8.2007 10:43:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: glista

Po radiu je bilo obvestilo, da je treba vodo prekuhavat na območju Cerkelj, Srednje vasi, Šenčurja, del Primskovega in Britofa. Vsi tisti, ki dobivajo vodo izpod Krvavaca.
Če niste zihr, ne bo nič škodilo, če jo prekuhate.
LP,
Pija.

A res? Ampak mi smo tudi imeli kalno vodo v soboto in tudi nedeljo, se mi zdi, pa nisem iz naštetih vasi, ampak iz severnega dela Kranja.

(odgovor članu glista)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.8.2007 15:12:45   
dory
ja...sem na to pozabila in ze v petek zvecer pila to vodo....sem mela cel vikend najdaljso razdaljo samo do wc-ja...no vsaj spucala sem se :)...voda je cist rjava...obup...se umivat se ne upam s tem :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.8.2007 13:42:56   
glista
Včeraj je bilo spet obvestilo, da je potrebno vsem, ki dobivajo vodo izpod Krvavca prekuhavati.
Da ne boste slučajno vikenda preživeli zgolj ob WCju.
LP,
Pija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?