zobna ščetka (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bojanap -> zobna ščetka (19.11.2004 18:56:29)

Živjo!

Zanima me če kakšna uporablja električno ščetko za svojega otroka. Moj je star tri leta in ima precej slabe zobke. Ne vem ali bi jo uporabljala ali ne:zmeden2:

Če kakšna kaj ve o teh ščetkah naj mi prosim odpiše.

Hvala in čao.

Bojana

Jančika_ -> zobna ščetka (19.11.2004 21:47:39)

Po moje je vseeno, če je električna ali navadna, glavno je, da se jo redno in pravilno uporablja. Tudi moj ati, ki je zobozdravnik, tako pravi. Res pa je, da z el. ščetkami nimam izkušenj.:ups:

Zakaj pa ima tvoj malček slabe zobke?

LP, Jana

bojanap -> zobna ščetka (19.11.2004 22:05:26)

Ne vem, mogoče je dedno.Jaz sem imela mlečne zobe full slabe, vse piškave. :)- Sam zdej imam pa še kar, sicer imam veliko plomb ampak drugače so ok.

Nekaj časa si zob ni pa ni hotel umivati. Potem smo ga do tega pripravili s knjigo o Capiju in Lumpiju, kupovali smo različne oblike ščetk. Zdej je pa aktualna ta električna k brni in je spet zanimivo.

Me pa samo skrbi, da ne poškoduje sklenine ali pa dlesni.

Hvala za odgovor Jančika

:zaspan: noočko Bojana

Anonimen -> zobna ščetka (19.11.2004 22:40:04)

Tudi mi imamo električno ščetko, ampak jo ima Tibor za po tepihu, pa za po kavču in podobno, he, he. Umivamo pa se kar z navadno, sicer vsako jutri in zvečer, vmes pa si jih umivajo tudi v vrtcu. Se mi kar fino zdi, ker je bil že pri dveh letih lepo navajen umivati zobe. Saj je imel vmes tudi "izpade", ampak nič hujšega.

SILVA -> zobna ščetka (20.11.2004 8:36:26)

Do 6 leta se je ne priporoča.
lp

Stran: [1]