Moyca_ -> z Leo sva doma (19.11.2004 17:58:04)
|
zdravo vsem in hvala za čestitke, danes sva pupico prispele domov. Kot je napisala MojcaH smo dobili našo pupo v ponedeljek. Je šlo kar hitro. ob 5.00 me je zbudil Gabriel, sva iskala dudo in sem se sklanjala nad njegovo posteljo- takrat mi je odtekla voda. Ob 6 sem bila v porodnišnici. Naša babica je bila ob 6.30 tam. Doma sem imela popadke na minuto, potem dve, štriri- čisto se jim je zmešalo- tam pa so se umirili in sem dobila umetne zraven. Ob 8.20 je na svet prijokala naša mala Lea. (2720g, 49 cm).Dobrih 14 dni prej- vendar baje zadnji čas- posteljica je bila čisto uničena, popkovina enkrat ovita okrog vratu- torej bratec je rešil svojo sestrico!!!!!9nebesa9nebesa9nebesa Nedvomno je nekdo:angel::angel::angel: pazil na našo pupo. Imeli smo malo problemov s hranjenjem, ker Lea samo spi, spi, spi in je je treba zbujat in silit da kaj poje. Malo še je bila rumena (kar v sobi je dobila 3krat po 3 ure ta malo lučko (ki se da pod majčko)). Tako da imava v torek kontrolo v porodnišnico. Danes je končno začela dobivat na teži, ker je prej padala ves čas. Sedaj ima 2560g. Je tako drobna da je niti ne upam prav primit.Ogromna razlika proti Gabrielu, ki je imel 1kg več. Sedaj pa imam same skrbi, ker res ne vem kako bom zmogla dva otročeka (gabriel se še danes zabava pri teti s sestrično in bratrancem). Ko bom dojila bo Gabriel divjal po hiši???:hudicek::hudicek: V glavnem skrbi me če bom zmogla, skrbi me za Leo če bo vredu. Me je na ultrazvoku gleve zdravnica čisto prestrašila, češ da je glavica sedaj vredu, vendar bomo videli če je res vredu komaj čez 1 mesec na ponovnem ultrazvoku, ker to ni možno sedaj vedet. Pa sem jo vprašala kaj bi lahko bilo sploh narobe. Pa pravi, če mislim da se je otročku slučajno vredu godilu, glede na to da je tako mali in da posteljica ni zastonj odpovedala,... Prestrašla me je do konca,.. Glede na to da so kolki vredu, bi jo jaz široko povijala samo ponoči prve tri mesece. Kaj mislite? Sem se razpisala- se beremo, lp, Mojca
|
|
|
|