nky 23 -> Iz desne noče jesti! (20.8.2007 12:58:25)
|
moj skoraj tri mesece star [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] sedaj že skoraj en mesec zavrača desno dojko, tako da se praktično doji samo iz leve. Tukaj pa nastane problem saj se med dojenjem velikokrat joče malo zaradi krčev in ne vem mogoče tudi zato ker ne dobi zadosti. poskusila sem že z dodatki pa ne gre, seveda pa bi ga najraje dojila, ampak kako bi si lahko povečala količino mleka v desni dojki saj mi ga je skoraj zmanjkalo. ven priteče samo, če sem pod vročim tušem in poskusim če ga je kaj notri. Ali ve katera kako povečati količino mleka v desni dojki, ali pa kako vedeti ali je v levi dosti mleka kljub joku in pa zavračanju dodatka. sem mislila da mu flaška dela probleme, ampak čaj pije iz nje tako da imamo istega proizvajalca za mleko pa ne pije. pa tudi mlečne formule sem že zamenjala od apamila, novalac, hipp. čez deset dni imama posvetovalnico in bom videla, čeprav sem že omenila dravnici kako in kaj je pa jje rekla naj počakam da je sedaj že itak malo prehlajen da videti pa je vredu, da ima podkožno maščobo. Ampak zakaj potem jok med dojenjem??? hvala za odgovore in lep dan
|
|
|
|