žigolino -> RE: buba me trebušček (20.8.2007 10:30:42)
|
Živijo! Moja tavečja je stara 8 let in nekje pri treh letih se je začelo ,da takrat ko ni bilo po njeno jo je bolela glava.Pri petih letih so v vrtec dobili fantka ki pri treh letih ni znal govorit,jest na žlico,kr vse je zbruhal po mizi,ni se znal obnašati,ker je bil iz socialno zelo šibke družine in ga je sociala dala v vrtec.Vsi otroci so se ga izogibali,čeprav so se vzgojiteljice zelo trudile.No in moja je bila na vrsti da ga naslednji dan drži za roko na sprehodu,pa jo je kr spet glava bolela in bruhala je ponoči,zjutraj pa ko sem rekla da ne rabi v vrtec pa je bilo vse vredu.Pol se je nadaljevalo v prvem razredu,vsakokrat ko je bila kregana je prišel glavobol in bruhanje.Smo že bili na pregledih za migreno in nič.Sedaj smo ugotovili,da ko jo kaj skregamo(vejst glasno),da začne jokat,jo spet boli glava.To ni izsiljevanje,ampak takšni otroci so zelo čustveni,vsako malo hujšo kritiko sprejmejo drugače kot tisti ki so bolj trde kože.So bolj dovzetni do sprememb v vsakdanu in bi moral znjimi v rokavicah.Naj še povem da moja ni razvajena,je zelo pridna punca,ampak kreganja in nekih velikih sprememb ne prenaša.Sploh ne vem kaj bi bilo če bi jo enkrat pošteno z kakšno šibo??
|
|
|
|