Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nočno dojenje 19.8.2007 22:29:40
|
|
|
|
P_Petra
|
myska kaj pa če te ima za dudo pri nas je isto,ker ima mojo joško za dudo,a pravo dudo pa noče sprejet.pri nas se to tudi samo ponoči dogaja,tako da je to to
|
|
|
|
RE: nočno dojenje 19.8.2007 22:36:16
|
|
|
|
Pinkyca
|
koliko je stara? na koliko časa se hrani čez dan? če se tudi čez dan dojita na 3 ure potem pomeni da je lačna tudi ponoči in jo moraš narahlo buditi vmes če ti zaspi ker sicer jo boš še naprej dojila ponoči na 1,5 ure, ti priporočam da jo požgečkaš malo pod bradico, pri meni vedno deluje če pa sta že veliki in spita tudi čez dan več kot 3 ure potem gre mogoče res bolj za ujčkanje držim pesti
|
|
|
|
RE: nočno dojenje 20.8.2007 8:19:32
|
|
|
|
MiRaNi
|
Stara bo šele 1 mesec in čez dan še nimave nekega ritma oz. urnika. Tako da težko rečem, da jo dojim res na tri ure. Ko zaspi jo požgečkam pa se samo nasmeji . Potem jo malo dvignem da podremo kupček - zaspi . Nato jo še previjem pa tudi ne pomaga. Očitno bom res vstajala na 1,5 uro... Bom poskusila še z dudo.
|
|
|
|
RE: nočno dojenje 20.8.2007 12:14:20
|
|
|
|
birdy
|
Myska, čeprav vem da ti ne bo nič lažje, naj te potolažim, tud jst imam ta problem. Pa ne samo ponoči ampak tudi podnevi. Mi delamo vse mogoče: previjamo, naglas govorimo (bogi sosedje), tresemo,... Jaz se tolažim, da bo že bolje Kakšna tolažba, a ne?
|
|
RE: nočno dojenje 20.8.2007 14:32:29
|
|
|
|
MiRaNi
|
No pa se danes tudi meni to dogaja podnevi . Hranive se že od 12, ko sva prišli s sprehoda. Upam da bo res kmalu bolje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?