K_a_t_i -> Ali pojemo preveč? (19.8.2007 19:07:07)
|
Živjo, našemu skoraj 6-mesečniku smo začeli uvajati GH. Me pa skrbi, ali morda ne je prevečkrat. Namreč - že v porodnišnici so me prepričali, da imam premalo mleka - tako smo prve 3 mesece po vsakem obroku dodajali (mali ni imel nobene meje s katero bi pokazal, da je sit!). Ker se je 2 meseca zapored zredil dvojno "dovoljeno", smo prenehali dodajati in se je samo dojil (ni bil siten pa še prebava se mu je uredila, torej je imel dovolj). Sedaj mu že 2 tedna dajem GH in sicer okrog 11h cca. 100-130ml (bučka, cvetača, korenje, krompir, jabolko, banana, hruška - sveže ali pa mali Hipp) ter okrog 16h 100ml rižolina ali pa Hipp 130ml, če smo kje zunaj. Ker gre naš urnik nekako takole, me skrbi, da imamo preveč obrokov: 7:00 dojenje 8:30 dojenje 11:00 GH+dojenje 14:00 dojenje 16:00 Gh+dojenje 18:30 dojenje 20:00 dojenje in spanje Ponoči se zbudi 1krat ali 2krat in tudi na polno je (dojenje). Vsega skupaj se torej 8-9krat dojimo + še pojemo cca. 250ml goste hrane (večinoma sadja). Ali menite, da je to za 6m preveč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Nimam predstave, koliko naj bi bil cel obrok za 6. mesečnika vem le, da naš po zadnji žlici še vedno dela mmmmmm. Hvala, punce za izkušnje. K_a_t_i
|
|
|
|