Meggi -> Men nč več e znese (18.8.2007 21:44:55)
|
Res sn že čist adijo. Ne vem, a si ne znam zorganizirat, nimam nobenga ko bi mi vskoču zadi za tiste stvari ko lahko kdo drug nardi,... Ok delam sedaj še res 14 dni izmensko. Ok bom že zdržala, sam mi pošteno seka možgane. Ker še zraven furam izobraževanje 2x tedenko po 3h pop. je moj urnik too much. Da lahko to izpeljem, si morn službo menjat za ta čas. Seveda moram to potem vrniti in to pomeni da me cel teden ni nikol nč pop doma. Seveda gosp. del tako vsaki ženski preveč cajta pobere. Otroci me pa tako vidijo zvečer. Dop. se opravi najnujnejše, so še kdaj otroci doma-da smo vsaj malo skupaj. S starejšo hčero imava še neke kontrole pri logopedu skor na 14 dni,.. luda kuča res. Žal mi je ker ni časa za ljudi, za čas ko prideš do sape. Seveda je še tu okolica bajte za rihta,pa vrt,... pa priprave na novo službo,... Vem, da marsikatera preživlja še kaj hujšega, bolezen,.. Kam bo šel tempo življenja, bomo sploh ostali ljudje,, al samo garači,... Ok bom že potrpela teh nekaj dni. In potem se čudijo nekateri da tako težko čakamo tistih 14 dni prosto na leto..... Privoščite kaj sebi in svoji duši- Miru predvsem. Ja teženje vem, pa ok naj bo... če ne me pa skenslite.
|
|
|
|