Pajaca -> RE: zguljena tema...tašča (19.8.2007 9:15:18)
|
Preden sem se jaz preselila k mojemu, sva se zmenila določene stvari. Prvo je bilo to, da imava vse po svoje, da bova živela čisto ločeno od njih. Nobene kuharije, nobenega pranja, pomivanja, pospravljanja. Ločeno čisto popolnoma vse. Da bova uredila stvari tako kot si midva želiva, da ne bova trpela nobenega vtikovanja. Na začetku je bilo sicer malo čudno. Čez vikend je ona skuhala in naju ob 13 poklicala na kosilo, midva pa sva ravno veselo kuhala. Bila je zamera, pa ji je le rekel, drugič naju povabi en dan prej. No ja potem naju je začela klicati ob 11 da ona že peče pečenko tudi za naju, pa sva spet le rekla, sori danes imava ribe, povabi naju en dan prej, da ne bova kupovala stvari. rezultat je ta, da naju ne vabi več. Isto je bilo z vsemi drugimi stvarmi. Sedaj naju pustijo pri miru in se nihče ne vmešava v najino življenje. So videli da nima smisla, da jih nhče ne upošteva. A bistvo je, da vidva držita skupaj, ker čim on popusti mamici je en jajc. No ja je pa tudi tako, da moj ve, da bi bil cel hudič doma. Pa če bi se to še nadaljevalo, bi se jaz sam odselila, pa denar gor al pa dol, bi pač dajala za najemnino.
|
|
|
|