Diplegija (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Tiki -> Diplegija (19.11.2004 21:23:11)

Teja, nimam nobenega pametnega nasveta, a iz srca želim, da vama z Majem uspe premagati te težke ovire v vajinem življenju. Veliko optimizma, upanja in potrpljenja, pa bo šlo.
Saj veš... kjer je volja, tam je pot.

Mislimo na vaju,

Tiki, T&M




Tipi -> Diplegija (20.11.2004 17:03:05)

Midve tudi navijamo za vaju in močno stiskamo pesti. :love:
Teja ne obupat, vem da je trenutno zelo težko, a poskušaj zbrati vso energijo, ki jo imaš in boš videla, da vama bo uspelo. Tudi če se ne poznamo, jaz mislim, da bo Maj shodil, ker boš ti v to vložila veliko truda. Ko boš videla njegove prve korake, pa kar jokaj, ker bo tako poplačan ves tvoj trud in vztrajnost.

Ko sem hodila na faks je ena od profesoric imela hčerko, ki je imela multipleks sklerozo. Rekli so ji, da ni šans, da bo hodila - pa danes hodi; nadalje ji je bilo rečeno, da ne bo obiskovala redne Oš - pa jo je in tekoče govori angleško. Vse to pa je zasluga njene mame, ki se je intenzivno ukvarjala z njo - seveda z vajami in vsem drugim, kar sodi poleg.

Tako, da resnično ne obupat in kar pogumno na pot, ki ni lahka, a ko se boš nekoč ozirala nazaj boš vedela, da se je spalačalo.

Še to - ne krivit sebe, da si ti kriva, ker nisi.

Si super mama :bravo:, ki ima enega fletnega korenjaka9nebesa.

Lp:sloncek:




Anja167 -> Diplegija (20.11.2004 20:17:46)

Ja, tale dr. Godina (jo bom kar poimenovala, ker ji gre samo v plus) je res frajerka. Sem gledala neko okroglo mizo z njo in je sila od ženske! Ti da pogum, da lahko dosežeš prav vse, tudi tisto, kar se na prvi pogled zdi (kar drugi govorijo, da je) nemogoče. Mislim, da je v času tiste okrogle mize njena hčerka hodila celo an SŠ in plesala balet ali nekaj takega. Torej, vse se da! :bravo::bravo::bravo:




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]