Spet moje kajenje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

viv_ -> Spet moje kajenje (18.11.2004 23:23:58)

Tako, misija opravljena!

Konferenca je bila danes, predstavitev je super izpadla (lahko ste me celo videle za 2,3 sem v oddaji 24 ur), podatki so zelo zanimivi.

Vesna, Jaka, ali lahko to komu pošljem, da objavimo rezultate?

Še enkrat najlepša hvala vsem za sodelovanje!!!:rozica:

Živa

Erdbeere -> Spet moje kajenje (19.11.2004 7:31:44)

no evo jest pa bl k jih govorim kok mi je zdravnik zanč reku naj se izogibam alkoholu pa zakajenim prostorom slabše je....naše BABE še kar naprej kadijo in je v pisarni k v dim kamri...sej verjetno veste kako je ko se 4 al pa clo 5 ljudi spravi kadit v 24m2 GROZAAA......sploh ne vem kaj naj še naredim

BARBARA R. -> Spet moje kajenje (19.11.2004 7:51:38)

Ravno včeraj sem z našim sončkom šla na obisk v službo.Ravno tako imamo neko majhno "sobico" namenjeno kadilcem.V prostoru 10-15 deklet in meddrugim še ena obiskovalka z 3-letnim fantkom!:( Lepo prosim! 30 min je sedela v prostoru kjer se takorekoč niti ena druge niso videle.Pa kaj zavraga ti ljudje mislijo?Res ne razumem.Če jim že zase ni mar bi lahko vsaj svojim sončkom omogočli vsaj tisto malo "svežega" zraka,ki ga premore Ljubljana.

:bravo: Viv :bravo: želim ti še veliko takšnih uspešnih akcija! :)

:muca:

Erdbeere -> Spet moje kajenje (19.11.2004 8:02:33)

Barbara sej pr nas pa nimajo to sobo za kadilnico ampak kar mojo pisarno za to uporabljajo :((

Maš -> Spet moje kajenje (19.11.2004 9:12:22)

Erdbeere,
kaj pa če bi poklicala kakšno inšpekcijo? Kolikor vem, ima vsak pravico do zdravega delovnega okolja! Vsaj v svoji pisarni bi si morala izboriti čist zrak. Že to je dovolj žalostno, da nas silijo vdihavati strupe v restavracijah, na cestah, v parkih, itd.
Lp!
Maša, sovražnica kajenja

Anonimen -> Spet moje kajenje (19.11.2004 9:20:39)

Se strinjam z Maš. Sicer pa mora delodajalec prepovedati kajenje v pisarnah. Pojdi k njemu in če ne boš nič dosegla, potem res ne preostane drugega kot inšpekcija. Kar povej mu to (če upaš).

viv_ -> Spet moje kajenje (19.11.2004 9:26:52)

Erdbeere!

Tako kot sta napisali Maš in Splišni... imaš pravico pritožiti se delodajalcu, ti pa potem naprej posredujejo inšpektorju. Ker kazen plača lastnik oz. najemnik prostorov (delodajalec) bo zagotovo v njegovem interesu, da to prepreči.

Daj mi na privat pošlji tvoj naslov ti bom skopirala in poslala en članek na temo pasinega kajenja. Če si v službi v zakajenem prostoru je to tako, kot bi na dan pokadila 1 - 5 cigaret.

Čau čau!

Pupica -> Spet moje kajenje (19.11.2004 10:11:50)

ni za kaj viv:bravo:

ZARA -> Spet moje kajenje (19.11.2004 11:00:59)

viv... a sele zdele poves,da si bla na pop TV...Anketo pa cimprej gor,jst sem firbcna...

Stran: [1]