Tako sem srečna (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

saba01 -> Tako sem srečna (18.11.2004 20:59:49)

Morem vam povedat,drugače me bo,kar razneslo od veselja;) .Začelo se je nekako takole:ko sem bila še noseča sem kupila voziček za mojo:duda: .Seveda je zame veljal samo,da zgleda o.k,ostalo ni bilo važno.:zmeden: In kaj se je zgodilo?Moja:duda: se sploh ni hotela voziti,vedno se je samo jokala,tako,da sem bila že na koncu z živci.No pa sma z mojim gruntala kaj storiti in se odločila za nakup novega vozička.Zdaj najina princesa uživa v njem nič več ni slišati njenega :(( .Saj ne vem ,če je bil kriv voziček a le učinkuje.Je pa res ,da smo imeli prej takega ,da je bila :duda: obrnjena stran od nas,ko smo jo vozili,zdaj pa ji kaj poveš se pa samo še smeji.Upam,da vam nisem preveč zatežila?:zmeden:Mogla sem vam povedat ,ker sem res presrečna:bravo:;)

Lep pozdrav vsem Sabina:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

tina.nika -> Tako sem srečna (18.11.2004 21:03:16)

:bravo:Super, da ste to porihtal. Zdej pa :kuza: na sprehode, da malo nadoknadite zamujeno.
lp, Tina:sloncek:

india -> Tako sem srečna (18.11.2004 21:15:34)

Super, da je zdaj zadovoljna,...sicer pa,...ali bi ti hotel a gledati vstran od tvojih dragih?...super, zdaj pa res nadoknadite!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> Tako sem srečna (18.11.2004 21:26:48)

Ja, ko sem jaz kupovala prvi voziček, sem bila pozorna tudi na to, da se lahko vozi v obe smeri. Ne, kaj sem zdaj napisala, da lahko otrok gleda v obe smeri, tebe ali pa stran. Tudi zaradi sonca je to fino. Da mu ne sije direkt v glavo. Pozneje, ko je pa že večji, pa rad gleda naprej, ko so taki mali tako forbčni. Ampak jaz sem bila prvič noseča pri 35. letijh, pa tri nečake sem že dala skozi. Pa še pametma sem, kaj čem. (joj, hecam se!)

pa&ga -> Tako sem srečna (18.11.2004 23:32:53)

Glavno, da ste zrihtal. Sedaj se pa lepo vozite.

Pupica -> Tako sem srečna (19.11.2004 10:15:15)

:bravo::bravo::bravo:bravo mami,brihta nevihta...sam da si rešila zadevo:bravo::bravo::bravo:

kimi -> Tako sem srečna (19.11.2004 10:38:52)

tudi moj :duda: je bilj miren ko ga vozim pa je proti meni obrnjen drgače se non stop obrača in me išče;)

Stran: [1]