Anonimen -> Prizadeta (17.8.2007 8:32:08)
|
Dobro jutro Že nekaj dni razmišljam ali bi to napisala ali ne, pa sem se vseeno odločila da svoje misli izlijem kar tukaj, morda se bom potem malo umirila. S partnerjem sva skupaj že nekja let, dva otročka, svoje na novo kupljeno stanovanje.Manjši vzponi in padci. In torej kje nastopi problem, ki je bolj v meni,oziroma v moji glavi. Zadnjič sem na forumu brala temo o varanju, oz. prvem partnerju in možnosti da ostane tudi edini. Midva sva bila drug drugemu prva in vseh osem let nama je v postelji lepo skupaj, vedno je kaj novega, vznemirljivega,poskušava različne stvari za popostritev. Zelo me je prizadelo mnenje večine, da ne moreš vse življenje imeti le enega spolnega partnerja. Res tako razmišljate? Je tukaj še katera ki je na istem kot jaz da sta si s partnerjem prva in edina? S fantom sva namreč govorila o tem in mnenja je da ni nemogoče, oba namreč ne odpuščava varanja pod nobenim pogojem. Oba bi naju to popolnoma strlo in za vedno razdvojilo. Ne vem zakaj se toliko ukvarjam s tem, zakaj me to tako boli, sprašujem se ali je res možno da mi bo ves čas ostal zvest, ali mu bom vedno dovolj. Zaupam mu, ni problem v tem. Vendar se potem poraja vprašanje če je več spolnih partnerjev v človekovi naravi, ne bi bilo bolje da že zdaj grem, ko vem da ne bi prenesla da bi čeprav le enkrat spal z drugo. Upam da bova dva izmed tistih ki so si bili prvi in edini, da bo najina ljubezen dovolj močna.
|
|
|
|