|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malo plodovne vode
18.11.2004 19:40:15   
Pilar
:)

A ima mogoče katera izkušnje s tem? Mewni je danes na UZ rekla, da imam bolj malo plodovne vode in da moram več piti, ležati dve uri na levem boku, čez 14 kontrola. Seveda, sedaj me ful skrbi....kaj za :hudicek: bo v tej nosečnosti me še doletelo :grrr:!
lp vsem :nosecka: in ostalim
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Malo plodovne vode
18.11.2004 21:35:03   
Venera
pozdravljena,

tudi meni je moja ging. to rekla pred 3 tedni, da se ji zdi, da je pre malo plodovne vode in da moram čez en teden še enkrat prit. Takrat je bila iz njenega vidika stvar enaka in me je poslala še v bolnico na pregled. Je rekla, da bi rada dobila še eno mnenje. Tam pa mi je ging., ki ima očitno več izkušenj z UZ vse pregledal in izmeril in ugotovil, da je je čisto dovolj.

Kolikor so mi kolegice povedale je pri moji ging. tako, da pač ni sigurna in zelo rada pošilja na dodatne preglede.

Sem pa bila tako kot ti malce prestrašena, zato sem že po forumu spraševala in dobila te odgovore:
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=19886&idk=86

Upam, da bo s tabo vse ok!
Javi se kaj po pregledu!
Držim pesti!
lp
Venera

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Malo plodovne vode
18.11.2004 21:50:56   
Pilar
Hvala za odgovor, se vsaj bolš psihično počutim!

lp :angel:

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Malo plodovne vode
18.11.2004 22:13:37   
total
Lep pozdrav, tudi jaz sem imela med nosečnostjo manj plodovne vode in sem imela malo bolj pogoste kontrole kot sicer. Zato se nič ne boj,bolj počivaj in makismalno uživaj v nosečnosti. Jaz sem namreč rodila pravega angelčka in ti držim pesti,da bo vse ok.

Pa pa

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Malo plodovne vode
19.11.2004 20:05:41   
Pilar

Ja, jaz tud ko mal zmešana gledam, voham :zmeden: te izcedke, ker me je strah, da mi bo začelo odtekati, pa sploh ne bom vedela. Samo tega se mi še manjka.

pa pa:muca:

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Malo plodovne vode
19.11.2004 21:05:48   
tiha
Zdravo Pilar!

Tudi jaz sem bila včeraj na UZ v porodnišnici. Sem v 33. tednu in sem bila na merjenju pretokov, ker je moja miška tudi zaostajala v rasti. No, zdaj so ugotovili, da je :roza: dovolj velika (ker sem skoraj en mesec na bolniški in več počivam), imam pa malo manj plodovnice in zato ponovno kontrolo čez dva tedna.
Sem pa brala na MON-u, da lahko manj plodovnice pomeni tudi slabše delovanje ledvičk malčka.

Tudi jaz sem malo zaskrbljena, ampak zaenkrat se kar držim 9nebesa9nebesa.

čau čau

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?