kaj se naši malčki ne spomnijo....... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

VITA74 -> kaj se naši malčki ne spomnijo....... (18.11.2004 19:31:29)

Moj škrat ima v vrtcu najboljšega prijatelja Marka, s katerim sta jih kar nekaj že pogruntala, ampaka včerajšnja je bila najboljša :zmeden:
Ko pridem zvečer domov, mi očka pove, da so škratu očitno zamenjali čevlje, ker je domov prinesel sicer iste čevlje ampak tri številke prevelike :ups: no in danes so v vrtcu raziskovali, seveda kje so naši čevlji?????? Končno se oglasi Mark, da sta se z Blažem zmenila da jih zamenjata :) otroci!!!!!
Ok mi je jasno, da se tamala dva zmenita.... ampak da staršem uspe obuti otroku čevlje št.25 na nogo velikosti št.28 :zmeden::zmeden::zmeden: HALO????
Smo se pa pošteno nasmejali domislici fantičev in se sprašujem kaj nas še čaka :)
Lp :rozica:

Anonimen -> kaj se naši malčki ne spomnijo....... (18.11.2004 19:46:18)

Ja, vse sorte. Moj se je včeraj doma polulal v hlače, kar se ni od poletja, ko se je odvadil plenic, še nikoli. Pa sem ga vprašala, zakaj se je pa polulal. Je rekel, da zato, ker se je Ajda v vrtcu tudi. Kot kaže, bo kar kavalir...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.11.2004 20:14:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

lorelei -> kaj se naši malčki ne spomnijo....... (18.11.2004 20:38:47)

Moj 27mesečnik je pa izjavil včeraj: "Mama, pridi sem, da ti dam lubčka, da boš skuhala puding..."

Res, da ga ima rad - a s podkupnino do njega?!:sloncek::sloncek::sloncek:

Anonimen -> kaj se naši malčki ne spomnijo....... (18.11.2004 21:44:33)

najin necak je zadnic mamici reko, ko mu ni htela knjigice citat 100 v eni minuti:)- :SEJ SEM PA TI DAL LUPCKA KO SEM DOMAU PRISO:bravo:

kimi -> kaj se naši malčki ne spomnijo....... (19.11.2004 10:21:23)

:)-:)-:)-to z nogo mi res ni jasno 25 čevlje na nogo št.28:)-:)-:)-

Stran: [1]