Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:02:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: marija.rudolf ...tudi jst te pogrešam in komaj čakam, da se vidiva. lupčka... ali pa ....lepo sanjaj in veš da mi lahko vse zaupaš, saj je lepo, da imava drug drugega in si lahko poveva, kar naju teži. nočka prav gotovo zvezde štejeta hm...dej no lepo te prosim! Sigurno mata nori sex, verjami mi!
|
|
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:03:45
|
|
|
|
orhideja75
|
Tudi jaz bi prijateljici povedala svoje. Pa nikoli več se nebi skupaj dobili. Pa naj še njen izve. Če moraš že ti trpeti, naj še ona. Naj nosi posledice. do svojega moža pa nebi imela več zaupanja. Sedaj sms, kasneje pa naj ga zamika še kaj.... Kaj pa, če niso bili samo sms-si? Če ti je že to prikrival, mogoče pa prikriva še kaj....
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:04:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa, če niso bili samo sms-si? Če ti je že to prikrival, mogoče pa prikriva še kaj.... Sej s kurjenjem se tako začne, vedno več in potem samo še strast, tako pač je!!!
|
|
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:05:22
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: marija.rudolf ...tudi jst te pogrešam in komaj čakam, da se vidiva. lupčka... ali pa ....lepo sanjaj in veš da mi lahko vse zaupaš, saj je lepo, da imava drug drugega in si lahko poveva, kar naju teži. nočka prav gotovo zvezde štejeta hm...dej no lepo te prosim! Sigurno mata nori sex, verjami mi! Ni rečeno .... nekaj podobnega sem jaz snoči šepetal moji čist novi kitarci .... tist, kar imama z njo, je več kot sex, believe me ..... Ja, kaj pa vem. Sodeč po besedah nekdo nekomu očitno veliko pomeni, kakorkoli. Res pa ni nujno, da tudi seksata.
|
|
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:07:43
|
|
|
|
caillou
|
Daddy, sam kitarca nima češplje, gsm-ja in je v stanju mirovanja hladna kot špricer . Po mili volji ji lahko izpoveduješ ljubezen. Tukaj ni bojazni, pomoje.
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:08:25
|
|
|
|
Mina1
|
Daddy, sam kitarca nima češplje, gsm-ja in je v stanju mirovanja hladna kot špricer . Po mili volji ji lahko izpoveduješ ljubezen. Tukaj ni bojazni, pomoje. itak:)
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:25:26
|
|
|
|
Sophie1
|
Verjemi, da za takšnimi smsji ponavadi stoji nekaj več. Verjemi mi, imam podobno izkušnjo. Flirt in nato zaplet preko telefona, mislim. Po enem mesecu vročega smsjanja sva bila v postelji Sploh ko se začne pošiljat lupčke po telefonu, je samo še vprašanje časa, kdaj bosta še v resnici to počela in eno leto je za to že res dolga doba. Sicer bi ti rada, da bi bilo tako, kot da se ni nič zgodilo, ampak žal to najbrž ne bo mogoče. Ok, ni ti treba več brskat v moža, ampak "prijateljico" pa le odstrani iz bližine in obema daj vedet, da ju opazuješ. Če ne gre drugače vpleti njenega moža. Pa prosi administratorje, da zbrišejo tisti post, ko si se razkrila, da ne bodo vsi prijatelji brali, kaj se dogaja.
|
|
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:27:01
|
|
|
|
daddy
|
sej vem, caillou. no situacija pri anonimni je pač za razpucat, ni kaj. po možnosti čimbolj umirjeno, pa tak, da pride vsa resnica na dan, kakršnakoli je že.
|
|
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:27:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: marija.rudolf ...tudi jst te pogrešam in komaj čakam, da se vidiva. lupčka... ali pa ....lepo sanjaj in veš da mi lahko vse zaupaš, saj je lepo, da imava drug drugega in si lahko poveva, kar naju teži. nočka Tako se lahko pogovarjajo tudi prijatelji.Meni tudi prijatelj da lupčka pred možem.In imam prijatelja, ki si vse zaupava in mislim, da ni treba povsod videti samo varanje.
|
|
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:29:57
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sophie1 ampak "prijateljico" pa le odstrani iz bližine in obema daj vedet, da ju opazuješ. Dvomim, da bo kak dober rezultat "na silo". Ljubezen je prostovoljna ali pa je ni. Drugače - nobenega partnerja se ne da zadržati na silo, dolgoročno že ne.
|
|
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:35:47
|
|
|
|
Mina1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: marija.rudolf ...tudi jst te pogrešam in komaj čakam, da se vidiva. lupčka... ali pa ....lepo sanjaj in veš da mi lahko vse zaupaš, saj je lepo, da imava drug drugega in si lahko poveva, kar naju teži. nočka Tako se lahko pogovarjajo tudi prijatelji.Meni tudi prijatelj da lupčka pred možem.In imam prijatelja, ki si vse zaupava in mislim, da ni treba povsod videti samo varanje. ja itak, pol pa svizec zavije čokolado v folijo. Lepo vas prosim punce, ma se čisto slepe al kaj. Sicera pa vsak po svoje, pa veliko sreče, rabila jo boš, verjami mi!
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:37:09
|
|
|
|
Mina1
|
Verjemi, da za takšnimi smsji ponavadi stoji nekaj več. Verjemi mi, imam podobno izkušnjo. Flirt in nato zaplet preko telefona, mislim. Po enem mesecu vročega smsjanja sva bila v postelji Sploh ko se začne pošiljat lupčke po telefonu, je samo še vprašanje časa, kdaj bosta še v resnici to počela in eno leto je za to že res dolga doba. se podpišem na to. Tako je bilo z mojim bivšim (smo šli narazen), sedaj se to meni dogaja, ampak jaz sem frej, brez slabe vesti torej. In seveda niso samo smsji ...mmm
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:38:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Mina 1, tisti, ki so bili prevarani, povsod vidijo samo varanje. Dajte ženske no, saj niso vsi moški varalice.
|
|
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:39:39
|
|
|
|
caillou
|
Dajte ženske no, saj niso vsi moški varalice. Ravno to sedaj študiramo na sosednji temi.
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:39:54
|
|
|
|
Mina1
|
Mina 1, tisti, ki so bili prevarani, povsod vidijo samo varanje. Dajte ženske no, saj niso vsi moški varalice. ma lepo te prosim no, ti se kar tolaži:)
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:39:59
|
|
|
|
Sophie1
|
Ah, daddy, saj vem... Sem zadevo takole omilila, da pač samo pokaže obema, da ji ni vseeno, kaj pleteta. Ker na silo bi pri meni pomenilo, da bi uprizorila takšno sceno, da bi bilo vsem nerodno, potem bi pa resno razmislila, če želim biti s človekom, ki mu ne morem zaupat.
|
|
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:40:47
|
|
|
|
Mina1
|
Dajte ženske no, saj niso vsi moški varalice. tudi pod to se drugače podpišem, seveda niso vsi, ampak odgovorila sem avtorici posta.
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:41:31
|
|
|
|
caillou
|
Ja in si rajši zatiskat oči pred resnico. VSe za ljubi mir .
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 8:44:38
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sophie1 Ah, daddy, saj vem... Sem zadevo takole omilila, da pač samo pokaže obema, da ji ni vseeno, kaj pleteta. Ker na silo bi pri meni pomenilo, da bi uprizorila takšno sceno, da bi bilo vsem nerodno, potem bi pa resno razmislila, če želim biti s človekom, ki mu ne morem zaupat. Da, ampak najbrž bi kaj podobnega razmislil tudi tvoja "moška polovica", učinka pa dolgoročno ni, če hočeš kaj razrešiti. Namreč bolj ko je "scena", bolj ko je "rompompom", manj stvari se res razreši. Umirjeno, a vztrajno je treba prit stvarem do podna.
|
|
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 9:00:46
|
|
|
|
kalbo
|
Lepo se je treba dol vsest in pogovort. Scene ne bodo ničesar rešile. Se pa marsikomu zgodi, da nepričakovano zakreše, saj smo vsi krvavi pod kožo, na nas pa je, da znamo krotit te iskrice zavoljo dobrega partnerskega odnosa. Mene je mesec ali dva pred poroko metalo, ker so začele kresat iskrice med mano in sodelavko. To me je totalno zmedlo in dva meseca nisem vedel kje sem doma. Ženi tega seveda nisem skrival in njej in njeni razumnosti gre zahvala, da zdaj vem, da se to pač dogaja v življenju in da moramo vedet, kaj nam pomeni partnerstvo in kaj bi pomenil skok čez plot. Ko te stvari pretehtaš, butne tehtnico s svetlobno hitrostjo dol partnerstvo in družina. Vsaj pri meni. Hvala bogu, da se je to zgodilo takrat in da sem v tem smislu dozorel že pred poroko. Res pa je, da takrat ni blo nobenih SMSov, pa nevem česa, zgolj iskre. SMS je že korak čez mejo, seveda odvisno od vsebine.
|
|
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 9:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pardon ker smetim temo (sej ne bom več) ampak....Minaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kje si stara....kdaj si prišla z dopusta??? Je blo fajn? Kaj tipsonov ujagala
|
|
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 10:10:08
|
|
|
|
trojči
|
Točno to Kalbo sem napisala na naši drugi današnji temi, pride do zaljubljenosti, pride do kemije, a dol se ne daš, če ljubiš. Eno leto sms-ov tudi meni pomeni prevaro in veliko verjetnost, da sta seksala. Priložnost dela tatu. Da ne bomo če nekaj mesecev brali, če imata tvoj mož Marija-Rudolf in prijateljica pravljično ali grdo ljubezen?
|
|
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 10:11:50
|
|
|
|
daddy
|
Ne glej vsega tako črno, no.
|
|
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 10:15:37
|
|
|
|
Anonimen
|
No smsi pa ja ne pomenijo 100% seks. Lahko se mu je sam fajn zdelo, k se je zanimala zanj, pa ukvarjala z njim. To še ne pomen da jo je naskoču . No....verjetno je premišljal o tem....ma nikjer ne piše da je to tud naredu.
|
|
|
|
RE: prijateljstvo-varanje 17.8.2007 10:56:07
|
|
|
|
pety78
|
Eno leto...pardon...manj kot eno leto samo SMS-i??? Ja, pa ja! Pa dajte si še 1x vsebino prebrat...tudi jaz te pogrešam... Ali je bil sex ali ni bil....jaz bi opravila z OBEMA, pa še njenemu možu bi omenila, naj malo popazi na svojo zvesto ženko, ker ji gredo bedarije po glavi, da ne bi še njega za nos vlekla. Ti Anonimna si pa zelo naivna. Saj prav, če si lahko poštelaš po glavi in si srečna s takim moškim...kapo dol, ampak da se še sedaj srečujete s temi "prijatelji", komu na čast???? A boš že kdaj naredila kaj zase ali boš vedno gledala na druge? Pa sooči se z njo, povej, kar ti gre, spihaj svojo jezo, bes in razčisti z vsemi, posebej sama pri sebi, ker imam občutek, da vse tlačiš v sebi, kjer se kopiči in kopiči...enkrat pa bo izbruhnilo, verjemi. LP
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?