Anonimen -> RE: prijateljstvo-varanje (16.8.2007 20:28:56)
|
bili smo najboljši prijatelji-2 familiji, otroci so se krasno ujeli, ta stari pa tudi. Z mojim se krasno štekava že več kot 15 let-verjela sem vanj in povedala sva si vse(ves čas sem tako mislila). Potem pa....zaradi okvare mojega mobija, sem pisala z dopusta iz njegovega in to mi je celo sam predlagal in ponudil. Nekaj sms (nujnih) sem poslala in ker nisem obvladala mobija, sem nekako prebrala njegove prejšnje sms-e (poslane in prejete). KAP BI ME KMALU. Zagledala sem precej "nenedolžne" besede, namenjene njej-moji kao najboljši prijateljici in skupni družinski prijateljici. NISEM MOGLA DOJET. Opazovala sem to sceno nekaj dni, potem mojemu namignila, kaj imata, pa je rekel, da je samo neka zafrkancija, da nč tazga. Po 1 tednu, ko nism več zdržala-obnašala sem se grozno do mojega, sem ga malo bolj intenzivno "pritisnila" ob zid in zaslišala. Vse mi je priznal-pač, nista sexala, a med njima je bila neka energija, sms-i so jima ugajali, podrobnosti pa niti nisem hotela slišat. Veste, meni je huje ta prijateljska naveza, kot če bi šel sexat. Kako je mogel!? Jokal je, ko mi je priznal, kakšno traparijo je naredil, da je zdaj "svoboden" v sebi in da LJUBI samo mene in me je vedno ljubil. Odpustila sem mu, ampak nje kar ne morem videt. Zaradi njenega, ki nč ne ve, igram igro tako, kot da se ni nč zgodilo, a mi gre na bruhanje kadar se srečamo. Po teh srečanjih, ki smo jih omejili sicer, sem vedno slabša. Ali mislite, da preveč zapletam in res ne smem jemati tako resno? Moj je zdaj še bolj pozoren, nežen, pa itak je bil prej tud in nisem nč občutila njegoveda dvoličnega življenja. Aja še to-ko sem ga vprašala kolk časa sta imela te scene je rekel: manj kot 1 leto. Kap bi me kmalu. TRAPA-jst pa nč videla, vedela...Z njo o tem nisva govorili-hinavsko se obnašava, nikoli ne bo več kot je bilo, njene sms-e ignoriram oz. odgovorim z da ali ne. Ne morem. Kako je mogla? Kako je mogel?
|
|
|
|