|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: a greste vse na nuhalno
17.8.2007 15:43:29   
valči
Prvič nisem šla,rdugič in sedaj pa je že bila možnost,pa sem seveda šla,je lepo,da vidiš pikeca in vsaj približno veš,če je zdrav,čeprav 100% je šele ob rojstvu...Sedaj mi je pokazalo vratno gubo 2.3,pa sem malo v strahu,riziki pa je 1:690.Komaj čakam da rodim in da bo dete zdravo si najbolj od vsega želim.Čeprav ginekolog pravi,da je vse ok.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.8.2007 10:50:44   
noe
Ok , hvala punce.
Bom šla tud jaz,če še bom dobila datum pravočasno,lp

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.8.2007 19:57:44   
neli99
jst tut šla obakrat. sem se pa dolgo ukvarjala s tem, kaj bi naredila, če bi bili rezultati slabi. imam prijateljico, ki je imela na NS mejne rezultate (povečano verjetnost da ima otrok downov sindrom), pa se je otrok rodil zdrav. mene moti, ker so rezultati samo ocena verjetnosti, ne pa 100% verjetnost. pa tut mislim da pokažejo nekatere nepravilnosti, vseh pa ne. torej ... šla sem, ker je lepo slišat da je vse videti ok.user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.8.2007 15:10:24   
banki
Meni jo je kar ginekolog pogledal (je brez licence) in je rekel da je OK-smo rodili zdravega fantka.Sla pa sem tudi na 3D in imam CD-bo prav zanimivo pokazat zadevo fantu, ko zraste. In se nekaj naj povem, ko sem ga v porodnisnici gledala v tisti koceti iz postelje sem videla, da ima enak obrazek kot na 3D ultrazvoku, kar sta mi potrdili tudi obe cimri iz sobe za svoja dva korenjaka. Tako, da mi ni zal za tisti denar. 

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.8.2007 23:16:51   
mamuška
1, nisem šla, ker sem vedela, da ne bi noben izvid ničesar spremenil. Zdaj sem šla, zaradi let in zaradi vseh komplikacij ob zanositvi. Pa ne zato, da bi posegala, pač pa zgolj zato, da bi se na rojstvo morda drugačnega  otroka lahko ustrezno pripravili. 

(odgovor članu banki)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.8.2007 9:15:44   
Svet
8 let nazaj,pri moji 1.nosečnosti, nisem šla, ker ni bilo možnosti. Sedaj grem 4.9.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.8.2007 13:28:18   
tadejat
Jaz nisem šla nikoli, ker sem mnenja, da niso podatki točni in bi se lahko zmotili, tega pa si ne bi odpustila nikoli, če bi zaradi netočnih podatkov prekinila nosečnost.
Imam pa kar slab občutek ko to berem, ker vas je toliko, ki ste naredile test. Morda se v tretje odločim tudi jaz.

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.8.2007 21:40:55   
*BellaLuna*
Jaz grem ampak samo zato, ker imajo 3D ultrazvok. Ne mislim se pa na podlagi rezultatov odločati o nosečnosti, tudi če rezultat ne bo "dober". Odločena sva, da sprejmeva kakršnega koli otroka in če nama je namenjen otrok z Dawnovim sindromom, potem ga bova takega sprejela. 

(odgovor članu tadejat)
Neposredna povezava do sporočila: 33
21.8.2007 11:53:58   
AnaMaria
Tudi jaz nisem šla. Enostavno se nisem odločila, ker od tega nadaljevanje nosečnosti ne bi bilo odvisno. Pač zaupam da bo vse ok, če nama pa ni namenjeno nama pa ni. Splava tako ne bi šla delat.

Drugače je, če si v letih ko je to bolj pogosto in če je DS že v družini.

Rezultati pa tako niso 100 %.

Če bi šla, bi šla samo otročka pogledat.

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?